‘Love, Victor’, de spin-offreeks van ‘Love, Simon’ krijgt eerste trailer

Er is een eerste trailer van Love, Victor, de tiendelige reeks die een spin-off is van de film Love, Simon. Daarin maken we kennis met het nieuwe hoofdpersonage Victor. De serie verschijnt op 19 juni op streamingdienst hulu. Waar en wanneer je Love, Victor bij ons kan zien, is nog niet geweten.

De LGBT-film Love, Simon uit 2018 was de eerste film over het thema holebi’s die gemaakt is door een van de grote Amerikaanse filmstudio’s. Alleen al daarom was de film historisch. Maar ook het verhaal zelf wist veel kijkers te bekoren.

Hulu

Daarom kwam er al snel de vraag voor een vervolg. Dat komt er in de vorm van een tiendelige reeks met de naam Love, Victor. Aanvankelijk was het de bedoeling dat de reeks op Disney+ zou verschijnen, maar omdat er blijkbaar iets te vaak expliciet naar alcohol en seks verwezen wordt, moest Love, Victor uitwijzen naar hulu. De streamingdienst is in handen van Disney, maar richt zich meer op volwassenen.

Het verhaal van Love, Victor speelt zich af in en rond dezelfde school als Love, Simon. De focus ligt deze keer op Victor, een nieuwe leerling aan de Creekwood High School. Ook hij heeft het moeilijk met zijn geaardheid en outing. Victor zal uiteindelijk hulp zoeken bij Simon.

Nick Robinson

Het scenario is geschreven door de scenaristen van Love, Simon: Isaac Aptaker en Elizabeth Berger. Nick Robinson keert terug als Simon en als verteller. Voorlopig is hij de enige uit de cast van de film die ook in de serie te zien zal zijn.

Victor wordt gespeeld door de jonge acteur Michael Cimino. Daarnaast zijn er ook rollen weggelegd voor Ana Ortiz, Sophia Bush, James Martinez, Isabella Ferreira, Mateo Fernandez, Rachel Naomi Hilson, Bebe Wood, George Sear, Anthony Turpel en Mason Gooding.

Bekijk hier de trailer van Love, Victor

Love, Victor bestaat uit tien afleveringen van telkens ongeveer 30 minuten en is vanaf 19 juni te zien op streamingdienst Hulu.

Meer
Lees meer...