Er is goed en slecht nieuws over een eventuele spin-off van ‘How I Met Your Mother’

Je hebt waarschijnlijk al vaak gehoord over een eventuele spin-off van ‘How I Met Your Mother’, maar die lijkt er nu toch eindelijk te komen. Er wordt momenteel namelijk geschreven aan ‘How I Met Your Father’. Leuk nieuws voor de fans, maar de spin-off zal jammer genoeg wel gemaakt worden met een volledig nieuwe cast.

How I Met Your Mother is een van de populairste series ooit en de laatste aflevering werd gezien door bijna 13 miljoen Amerikanen. De serie won ook maar liefst 9 Grammy’s. Na de laatste aflevering was er dan ook direct sprake van een spin-off How I Met Your Dad, waarin de moeder de verteller zou zijn. Na één proefaflevering werd dat idee echter afgevoerd.

Nu lijkt de spin-off er dus wel te komen. Isaac Aptaker en Elizabeth Berger, bekend van het succesvolle This Is Us, zullen How I Met Your Father schrijven en de originele schrijvers zullen hen daarbij helpen. Dat is wel de enige link met de originele serie, want de spin-off zal bestaan uit een volledige nieuwe cast.

Wanneer How I Met You Father op tv zal komen is nog niet bekend, maar er wordt verwacht dat dat nog minstens een jaar zal duren. Dat het hele project er komt is zelfs nog niet heel zeker, want de schrijvers moeten hun serie nog verkocht krijgen aan een televisiestation of een streamingdienst.

Giphy
Meer
Lees meer...