Kunnen Ted en Marshall uit ‘How I Met Your Mother’ hun appartement wel betalen?

Ted en Marshall uit How I Met Your Mother wonen samen in een ruim appartement in New York. Daar zijn de huurprijzen hoog, waardoor je je misschien wel de vraag kan stellen of de vrienden hun appartement eigenlijk wel kunnen betalen. De vastgoedmakelaars van @newyorkcityrealtor op TikTok zochten het uit.

Enkele weken geleden onderzochten de vastgoedmakelaars achter het TikTok-profiel @newyorkcityrealtor nog of Monica en Rachel uit Friends hun appartement konden betalen. Daarbij waren ze van mening dat de twee dat met hun loon als chef en serveerster absoluut niet zouden kunnen betalen. Nu onderzoeken ze of Ted en Marshall uit How I Met Your Mother hun appartement zouden kunnen betalen.

Ted en Marshall

In How I Met Your Mother wonen de beste vrienden Ted en Marshall samen in een appartement. Dat appartement ligt in het centrum van New York boven het café McLarens. Het appartement ligt in de Upper West Side van New York, dicht bij de metrohalte. Op basis van de breedte van de ramen berekenen de twee de oppervlakte van het appartement. Die zou zo’n 130 tot 149 vierkante meter bedragen. Daarnaast is de keuken volledig uitgerust en is er centrale verwarming in het appartement.

Volgens hun berekeningen zou het appartement zo’n 3.500 tot 4.500 dollar (zo’n 2.940 tot 3.780 euro) per maand kosten. Een bedrag dat Ted en Marshall, die respectievelijk werken als architect en advocaat, zeker zullen kunnen betalen.

Bekijk de hele TikTok hier:

@newyorkcityrealtor

##fyp ##foryoupage ##himym ##howimetyourmother ##himymtiktok ##upperwestside ##nyc ##nycapartment ##apartmenthunting

♬ Aesthetic – Xilo
Meer
Lees meer...