‘How I Met Your Mother’-Robin reageert op het controversiële einde van de reeks

How I Met Your Mother zit er ondertussen al meer dan vijf jaar op. En toch is het laatste woord nog niet gezegd over het controversiële einde van de reeks. En over dat einde heeft nu ook actrice Cobie Smulders (die Robin Sherbatsky speelt) zich uitgesproken.

Het is ondertussen al meer dan vijf jaar geleden dat de laatste aflevering van How I Met Your Mother uitgekomen is. Maar dat wil niet zeggen dat de hele wereld het einde van de serie al gezien heeft en z’n mening daarover heeft geformuleerd.

Integendeel. Sinds How I Met Your Mother op Netflix verscheen, kreeg de serie over Ted Mosby, Barney Stinson, Robin Sherbatsky, Marshall Eriksen en Lily Aldrin een heel nieuw publiek. En dat bingend publiek kijkt anders naar de reeks dan de mensen die van in ’t begin meevolgden.

Anders kijken

Of da’s toch wat actrice Cobie Smulders beweert. De actrice die in de huid van Robin Sherbatsky kroop, sprak onlangs met de Britse Metro over het einde van How I Met Your Mother. Dat was voor sommigen een gigantische teleurstelling, en voor anderen precies wat ze voor ogen hadden.

https://twitter.com/rhernandez0830/status/1256235210989096962

“Mensen gaan zich voelen zoals ze zich voelen daarover”, vertelde Smulders. “Als je de show streamt, voel je je iets verbondener met andere relaties. Ik denk dat naar het einde toe iedereen hoopte dat Robin bij Barney zou blijven.”

“Maar wanneer je terugkeert naar het begin van de reeks, was het Robin en Ted”, legt ze uit. “Ik denk dat het anders is als je show in z’n geheel kijkt nu.”

“Jullie moeder”

Na een reeks van bijna tien jaar, kwamen fans in het negende en laatste seizoen ein-de-lijk te weten wie de moeder is van de kinderen van Ted Mosby (Josh Radnon). Dat bleek Tracy McConnell (Cristin Milioti) te zijn, en dat maakte een deel van de kijkers heel gelukkig en een ander deel net teleurgesteld.

Dat geluk en die teleurstelling wisselden van plaats toen bleek dat Tracy gestorven is zes jaar voor Teds verhaal voor z’n kinderen. Op het einde van How I Met Your Mother krijgen fans te zien dat Ted z’n kinderen vraagt of hij met Robin verder mocht gaan om opnieuw de liefde te vinden.

How I Met Your Mother herbekijken kan nog steeds via Netflix. Klaar met bingen? Misschien vind je wel iets nieuws tussen de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...