Komt er een revival van ‘How I Met Your Mother’? Deze acteur ziet het totaal niet zitten

Komt er een revival van ‘How I Met Your Mother’? Deze acteur ziet het totaal niet zitten

Er komt waarschijnlijk geen revival van ‘How I Met Your Mother’, want Neil Patrick Harris, die in de reeks de rol van Barney Stinson voor z’n rekening neemt, ziet het niet zitten. Voor hem is het verhaal afgerond en is een tiende seizoen overbodig. 

Slecht nieuws voor fans van How I Met Your Mother die een revival van de reeks wel zagen zitten. Want die zit er niet aan te komen. Neil Patrick Harris heeft in een interview aangegeven dat het verhaal voor hem verteld is in negen seizoenen en dat nieuwe afleveringen voor hem niet nodig zijn.

Verhaal is afgesloten

In een interview over het nieuwe seizoen van A Series Of Unfortunate Events kreeg Neil Patrick Harris de vraag of hij een revival van How I Met Your Mother zou zien zitten. De acteur die in de reeks de rol van de vrouwenverslinder Barney Stinson voor z’n rekening nam, heeft een duidelijk antwoord.

“Ik heb negen jaren meegewerkt aan de reeks en voor mij is het verhaal afgerond. Het was een geweldige tijd. Maar we hebben toen beslist dat seizoen negen ons laatste was. Carter (Bays, red.) en Craig (Thomas, red.), de makers, hebben het negende seizoen zo gemaakt dat het een mooi einde was voor de reeks”, legt Neil Patrick Harris uit.

“Ik kijk positief terug op dat hoofdstuk in mijn leven. Maar ik denk dat er niets meer aan toe te voegen is. Ik mis mijn medespelers, de schrijvers en Pam Fryman, de regisseur. Het was echt geweldig om elke week met dezelfde mensen samen te werken.”

How I Met Your Father

Het feit dat Neil Patrick Harris niet staat te springen voor een revival van How I Met Your Mother staat los van de spin-off How I Met Your Father. Over die spin-off wordt al sinds 2013, nog voor het laatste seizoen werd uitgezonden in 2014, gebrainstormd.

Maar het eerste idee onder de naam How I Met Your Dad werd al snel afgeschoten door de cast en ook de navolger How I Met Your Father had geen overtuigende pilootaflevering. In augustus vorig jaar raakte dan bekend dat er voor de derde keer met een nieuw team aan een spin-off gewerkt werd. Daarover is het sindsdien volledig stil. Maar de kans dat Neil Patrick Harris in die nieuwe reeks opnieuw in de huid zal kruipen van Barney Stinson is bij deze dus heel klein.

A Series Of Unfortunate Events

Momenteel heeft Neil Patrick Harris het bovendien druk met zijn rol als Count Olaf in de Netflixreeks A Series Of Unfortunate Events, waarvan het tweede seizoen vanaf vandaag op Netflix te vinden is.

How I Met Your Mother

Gesponsorde artikelen