‘How I Met Your Father’-reeks met Hilary Duff krijgt tweede seizoen

De sequel van How I Met Your MotherHow I Met Your Father is door streamingdienst Hulu vernieuwd voor een tweede seizoen. Zo heeft de website Variety vernomen. Bij ons verschijnt het eerste seizoen van de reeks pas op 11 mei op Disney+ bij Star.

Het eerste seizoen van de vervolgserie op How I Met Your Mother, maar die dus losstaat van het origineel, debuteerde op de streamingdienst Hulu op 18 januari 2022. Bij ons zal seizoen 1, dat bestaat uit tien afleveringen, pas op 11 mei naar Star op Disney+ komen. Maar de komische reeks, met deze keer actrice Hilary Duff in de hoofdrol, krijgt nu ook al zeker een tweede seizoen. Dat zal maar liefst uit 20 afleveringen bestaan.

How I Met Your Father

How I Met Your Father volgt het leven van Sophie, wiens rol in haar jonge jaren wordt gespeeld door Hilary Duff. Sex and the City-actrice Kim Cattrall neemt de rol van de oudere Sophie voor haar rekening. Zij zal, net zoals Ted Mosby (Josh Radnor) dat deed in de originele serie How I Met Your Mother, aan haar kinderen vertellen hoe ze hun vader leerde kennen.

Tijdens het verhaal duiken we diep in het datingleven van de jonge Sophie, maar we maken ook kennis met haar vriendengroep. Die bestaat uit Jesse (Chris Lowell), Ellen (Tien Tran) en Valentina (Francia Raisa). Ook acteurs Suraj Sharma (Life of Pi) en Tom Ainsley (The Royals) maken deel uit van die groep. In de trailer krijgen we bovendien ook Josh Peck (Drake and Josh) te zien, die de rol van Drew speelt, een van de vele dates van Sophie en dus mogelijk de vader van haar kinderen.

Seizoen 2

“Isaac (Aptaker, red.) en Elizabeth (Berger, red.) hebben van How I Met Your Father een serie gemaakt waar fans wekelijks zitten op te wachten en maar niet genoeg van kunnen krijgen”, zei Jordan Helman van Hulu. “Het leven van deze personages, vertolkt door een supergetalenteerde cast onder leiding van Hilary Duff, begint zich nog maar net te ontvouwen. Daarom we zijn heel enthousiast om meer van deze groep aan onze kijkers te laten zien met een extra lang tweede seizoen.”

De show komt van de schrijvers Isaac Aptaker en Elizabeth Berger, die ook dienen als uitvoerend producenten en coshowrunners. Duff is naast de hoofdrol ook producent. Carter Bays, Craig Thomas, Pam Fryman en Adam Londy zijn ook nog uitvoerende producenten. Bays en Thomas creëerden het origineel, How I Met Your Mother, terwijl Fryman het merendeel van de afleveringen van die serie regisseerde. 20th Television produceert.

Het eerste seizoen van How I Met Your Father komt bij ons op 11 mei 2022 naar Disney+.

Nog geen Disney+? Geen zorgen! Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...