‘How I Met Your Father’ krijgt officiële trailer

De sequel van How I Met Your Mother, How I Met Your Father, heeft een officiële trailer gekregen. De sequel, die losstaat van het origineel, volgt het concept van z’n voorganger, maar heeft deze keer met Hilary Duff een vrouwelijke hoofdrolspeelster. Het eerste seizoen gaat van start op dinsdag 18 januari 2022.

Eerder dit jaar liet Hulu weten dat het werkte aan een sequel van de populaire sitcom How I Met Your Mother met Hilary Duff in de hoofdrol. In de daaropvolgende maanden kwamen we steeds meer te weten over de cast van de opvolger How I Met Your Father. En nu is de officiële trailer daar.

How I Met Your Father

How I Met Your Father volgt Sophie. Zij wordt in haar jonge jaren gespeeld door Hilary Duff, in haar oudere jaren neemt Kim Cattrall de rol voor haar rekening. Zij zal, net zoals Ted Mosby (Josh Radnor) dat deed in How I Met Your Mother, aan haar kinderen vertellen hoe ze hun vader leerde kennen. En dat is, net zoals bij HIMYM een lang verhaal.

HIMYF speelt zich grotendeels af in 2022, maar wordt verteld door de oudere Sophie in de toekomst. Tijdens het verhaal maken we ook kennis met de vriendengroep van Sophie. Die bestaat uit Jesse (Chris Lowell), Ellen (Tien Tran) en Valentina (Francia Raisa). In de trailer krijgen we ook Josh Peck (Drake and Josh) te zien. Hij zal Drew spelen, een van de dates van Sophie en dus mogelijk de vader van haar kinderen.

Het eerste seizoen van How I Met Your Father zal bestaan uit 10 afleveringen en is in de Verenigde Staten te zien op de streamingdienst Hulu. Bij ons zal de reeks dus waarschijnlijk te zien zijn via Star van Disney+.

Bekijk hier de officiële trailer voor How I Met Your Father:

How I Met Your Father verschijnt op dinsdag 18 januari 2022 op Hulu. Bij ons zijn reeksen van Hulu vaak te bekijken via Star van Disney+. Of dat ook het geval zal zijn met How I Met Your Father, is nog niet geweten.

Meer
Lees meer...