Zal Samantha uit ‘Sex and the City’ te zien zijn in het volgende seizoen van ‘Emily in Paris’? Fans denken alvast van wel

Dat fans soms de meest gekke theorieën over hun geliefde series of films kunnen bedenken is algemeen geweten. Vaak zijn ze te zot voor woorden, maar heel af en toe klinken die rationeel of blijken ze zelfs toch te kloppen. Maar of dat de volgende populaire fantheorie geen complete bullshit is, valt nog te bezien. Sex and the City-fans geloven nu namelijk dat het personage Samantha, gespeeld door Kim Cattrall, een verschijning zou kunnen maken in het derde seizoen van de populaire Netflixserie Emily in Paris.

Fans van de populaire HBO-serie Sex and the City zijn helemaal van stapel gelopen, omdat ze momenteel op sociale media volop speculeren dat Kim Cattralls personage Samantha uit Sex and the City zo maar eens zou kunnen opduiken in de hitserie Emily in Paris op Netflix. Want beide shows werden namelijk gecreëerd door de populaire tv-producent Darren Star en zowel Samantha als Emily werken in PR, schrijft The New York Post.

Samantha + Emily?

Wij zagen Samantha Jones alleszins niet in de nieuwe Sex and the City-reboot And Just Like That… vanwege een ruzie met haar voormalige coacteurs, maar misschien keert ze wel nog terug in de huid van de brutale, seksbeluste persagente in het volgende seizoen van de populaire Netflixreeks met Lilly Collins in de hoofdrol. Wij zijn alvast fan van het idee!

Moest dit zo zijn, dan is het eigenlijk niet meer dan normaal dat twee succesvolle vrouwen in de public relations samen eens een koffietje zouden gaan drinken om bij te praten. Samantha en Emily zouden ook allebei op hetzelfde moment door Europa reizen, want Samantha’s afwezigheid in And Just Like That… wordt verklaard door het feit dat ze nu naar Londen is verhuisd. En laat dit nu net op een kleine afstand van Parijs liggen en dé plek waar Emily’s nieuwe boyfriend Alfie vandaan komt.

“Huidige theorie: Samantha is zogenaamd verhuisd naar het buitenland, vandaar haar afwezigheid in de nieuwe SATC tv-serie. Dan duikt ze als totale verrassing op in een cross-over aflevering van Emily in Paris“, speculeerde een kijker op Twitter. “Ik zou wel willen kijken hoe Samantha Emily probeert te tolereren.”

“Het zou diep chaotisch en vermakelijk zijn als Darren Star Kim Cattrall inhuurt om Emily In Paris’ baas te zijn genaamd Samantha in een komend seizoen”, schreef iemand anders.

Emily in London?

Als alternatief is gesuggereerd dat Emily in het derde seizoen naar Londen zou kunnen verhuizen, om haar Britse liefdesrelatie uit het tweede seizoen te volgen en dat is waar haar pad zou kunnen kruisen met Cattralls personage. “Emily verhuist naar Londen om Alfie te volgen en vindt zichzelf in een nieuwe positie werkend voor het pr-bureau van Samantha Jones”, speculeerde een fan in een Instagram Story gedeeld door de Britse journalist Leanne Bayley.

De perfecte cross-over? Fans zeggen ook dat Emily In Paris dezelfde bruisende, leuke en modebewuste sensibiliteit heeft als de originele Sex and the City-serie. waardoor het de perfecte basis is voor Samantha’s terugkeer. “Emily In Paris is echt Sex and the City voor zillennials”, schreef een andere kijker. “Het is allemaal onzin. De mode is tegelijkertijd aspiratief en losgeslagen. Iedereen is aanstekelijk geil. Niemand neemt ook maar één goede beslissing. Ze zijn zeker niet goed in hun werk. Ik zou er niet meer van kunnen houden.”

Noch Cattrall, Collins of de streamingdiensten van hun tv-series gingen in op deze fantheorieën. Actrice Kim Cattrall postte echter in september 2021 wel een selfie op haar Instagram met Patricia Field, die momenteel dienst doet als de kostuumontwerper voor Emily in Paris. Dat deed de speculaties van fans natuurlijk weer opflakkeren.

Nog een theorie

Dat er een crossover zou kunnen komen tussen Sex and the City en Emily in Paris is wel lang niet de enige fan-theorie die zich momenteel op het internet manifesteert. Eén speculeerde dat Emily zelfs de dochter zou kunnen zijn van SATC-personages Mr. Big (Chris Noth) en zijn ex-vrouw, Natasha Naginsky (Bridget Moynahan).

“Hot take: Carrie ontdekt dat Emily eigenlijk Big en Natasha’s kind is. Dat verklaart de 1 miljoen pond in het testament achtergelaten voor Natasha door Mr. Big in And Just Like That...”, schreven ze. Die theorie kan voorlopig echter alleen als pure fanfictie worden opgeborgen, aangezien factcheckers opmerkten dat Emily’s achternaam Cooper is, terwijl Bigs achternaam Preston is. Emily zegt ook dat ze uit Chicago komt, terwijl Big en Natasha allebei in New York woonden.

Daarnaast denken we dat een populaire reeks zoals Emily in Paris zich ook niet zou willen associëren met het personage gespeeld door acteur Chris Noth, die recent onder vuur kwam te liggen door beschuldigingen van seksueel misbruik.

Meer
Lees meer...