David Harbour en Pedro Pascal binnenkort samen te zien in HBO-reeks ‘My Dentist’s Murder Trial’

David Harbour, die je kan kennen als Hopper uit Stranger Things, en Pedro Pascal, die Oberyn Martell speelde in Game of Thrones en Din Djarin in The Mandalorian, zullen binnenkort samen te zien zijn in een nieuwe reeks voor HBO. Het gaat om My Dentist’s Murder Trial, een misdaadreeks die het waargebeurde verhaal zal vertellen van tandarts Gilberto Nunez.

Goed nieuws voor fans van Stranger Things, The Mandalorian en Game of Thrones want twee geliefde acteurs uit de series zullen samen te zien zijn in een nieuwe reeks. Het gaat om de limited serie My Dentist’s Murder Trial van HBO. Daarin zullen Pedro Pascal en David Harbour twee van de hoofdrollen spelen.

My Dentist’s Murder Trial

My Dentist’s Murder Trial zal het waargebeurde verhaal vertellen van tandarts Gilberto Nunez. Meer specifiek zal de reeks het artikel dat James Lasdun in 2017 schreef over de zaak voor The New Yorker volgen. Lasdun was een patiënt van tandarts Nunez en schreef het artikel vanuit zijn eigen standpunt. De tandarts werd in 2015 beschuldigd van de moord op zijn vriend Thomas Kolman, die overleed door vergiftiging. Nunez had een affaire met de vrouw van Kolman, wat hem uiteraard meteen de hoofdverdachte maakte in de zaak. Later bleek ook dat Nunez zich voordeed als een CIA-agent, waardoor hij ook vervolgd werd voor fraude.

Pedro Pascal zal in de limited serie voor HBO de rol van Gilberto Nunez spelen. Het is nog niet duidelijk welke rol David Harbour krijgt. Het kan daarbij gaan om de rol van het slachtoffer Thomas Kolman of die van James Lasdun, de auteur van het artikel en waarschijnlijk de verteller in de reeks.

Er is voorlopig nog niets bekend over de releasedatum van de serie.

Meer
Lees meer...