‘The Mandalorian’ seizoen 4 al in de maak

Goed nieuws voor de fans van Din Djarin en Baby Yoda, want er komt een vierde seizoen van The Mandalorian. Dat liet regisseur Jon Favreau vallen in een interview met CinemaBlend. Wanneer dat seizoen te zien zal zijn en welke acteurs zullen terugkeren, is niet bekend. Eerst is er nog het derde seizoen, dat in februari 2023 zou uitkomen.

Tot voor kort was The Mandalorian dé populairste serie op streamingdienst Disney+. Het was ook een van de eerste Disney+ Originals die op het platform verscheen. Ondertussen verschenen er al twee seizoenen en zijn de fans nog steeds helemaal gek van Din Djarin (Pedro Pascal) en Grogu aka Baby Yoda. En voor hen is er nu dus fijn nieuws, want regisseur Jon Favreau is al bezig aan het vierde seizoen.

The Mandalorian

In de voorgaande afleveringen van The Mandalorian zagen we hoe Din Djarin (Pedro Pascal) probeerde om Baby Yoda terug te brengen naar zijn mensen, de Jedi. Aan het einde van de laatste aflevering versloeg Djarin Gideon en vertrok Baby Yoda samen met Luke Skywalker. Wat seizoen 3 zal brengen, is niet duidelijk. Maar wat we wel weten is dat het in februari 2023 op Disney+ zou verschijnen.

Maar dat is niet alles, want regisseur Jon Favreau zou zelfs al bezig zijn aan het verhaal van seizoen 4. Dat vertelde hij tijdens een interview met CinemaBlend. “Door televisie hoeven we ons niet te haasten”, vertelde hij. “We hebben geluk dat we niet alles moeten samenvatten in anderhalf uur. De verhalen kunnen redelijk traag verteld worden.”

Daarna vertelt hij dus al bezig te zijn aan de scripts voor het volgende seizoen. Fans hoeven dus nog lang geen afscheid te nemen van hun favoriete premiejager en de kleine Grogu.

The Mandalorian is te zien op Disney+. Nog geen Disney+? No worriesKlik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...