Stuntman bevestigt: Pedro Pascal keert terug voor ‘The Mandalorian’ seizoen 3

Het ziet ernaar uit dat we in het derde seizoen van The Mandalorian opnieuw Pedro Pascal aan het werk zullen zien. Dat heeft z’n stunt double verteld op sociale media.

Heel wat fans waren niet zeker dat Pedro Pascal in het derde seizoen van The Mandalorian zou meespelen. Z’n personage, Din Djarin, is namelijk een Madalorian en moet altijd z’n helm ophouden. Maar Pedro Pascal zou volgens geruchten helemaal geen fan geweest zijn van die helm.

The Book of Boba Fett

https://youtu.be/P7Gyf5lTL0E

Dat gerucht, in combinatie met de aankondiging van The Book of Boba Fett bracht fans aan het twijfelen. Star Wars had namelijk niet uitdrukkelijk gezegd dat de serie een spin-off zou zijn van The Mandalorian. Paniek alom dus, toen fans bedachten dat The Book of Boba Fett ook wel het derde seizoen van The Mandalorian zou kunnen worden, zonder Pedro Pascal.

Pedro Pascal keert terug

Maar daar is niets van aan. Tenminste als we Brendan Wayne, de stunt double van Pedro Pascal, mogen geloven. Hij trok naar Instagram om de acteur te loven voor z’n ongelooflijke prestatie in het tweede seizoen van The Mandalorian.

“Geen spoilers!”, begint Wayne z’n bericht. “Maar gewoon in het geval je dat nog niet wist: Pedro Pascal is fantastisch. Het verhaal dat ze voor hem hebben geschreven dit seizoen was prachtig. En hij ging nog een stapje verder en maakte het gewoonweg episch. Dank je wel.”

Na z’n lofbetuiging deed Brendan Wayne nog een opvallende uitspraak. “Ja! Pedro komt terug, en dat zal ie keigoed doen. Daar is nooit twijfel over geweest. Geloof niet zomaar alles dat je leest.”

Helm

Pedro Pascal zelf ontkende ondertussen ook de geruchten over de haat voor z’n helm. “Da’s helemaal niet waar”, klonk het heel duidelijk tijdens de Britse talkshow The One Show. “Ik vind het zelfs een hele mooie manier om het verhaal te vertellen.”

“Het is van in het begin een duidelijke credo geweest van het personage, en we zijn het er altijd over eens geweest dat ik een helm zou dragen. Dus, ik zou zeggen, wat ik wil is dat ze de beste serie mogelijk mogen. Hoe ze dat doen, dat maakt mij weinig uit.”

The Mandalorian seizoen 3 verschijnt eind 2021 op Disney+.

Meer
Lees meer...