‘The Mandalorian’ kondigt nog een spin-off aan na aftiteling seizoensfinale

Star Wars-fans konden vandaag naar de laatste aflevering van het tweede seizoen van The Mandalorian kijken op Disney+. En die aflevering was enorm indrukwekkend. Zo kregen we wel een héél onverwachte cameo voor de kiezen en hadden de makers van de reeks een nog grotere verrassing: The Mandalorian krijgt nog een spin-off!

Alsof de seizoensfinale van The Mandalorian nog niet genoeg was, kwamen de makers van de Star Wars-reeks na de aftiteling met een grote verrassing. Opgelet: wie de aflevering niet heeft bekeken, maar dat wel van plan is, leest beter niet verder. Spoilers ahead!

Eigen spin-off

Na de aftiteling van de seizoensfinale kregen fans van The Mandalorian nog een verrassing voor de kiezen. In een extra fragment was Boba Fett (Temuera Morrison) te zien. Hij gaat opnieuw naar het paleis van Jabba the Hutt en schiet daar iedereen neer.

Wanneer dat gebeurd is, gaat hij op Jabba’s troon zitten, met z’n kompaan Fennec Shand (Ming-Na Wen) aan z’n zijde. Op dat moment verschijnt een stuk tekst op het scherm: “The Book of Boba Fett, coming December 2021.” Je leest het goed: Boba krijgt z’n eigen spin-off.

Nieuwe content

The Book of Boba Fett is niet de enige spin-off die The Mandalorian krijgt. Eerder kondigde Disney ook al Ahsoka en Rangers of the New Republic aan. Die twee titels zijn bekendgemaakt tijdens de Investor Day van Disney. Toen werd ook een hele reeks content van Disney en Pixar, Marvel en Star Wars in het algemeen aangekondigd.

Meer
Lees meer...