Bekijk hier hoe Baby Yoda meerockt terwijl ‘The Mandalorian’-regisseur Robert Rodriguez gitaar speelt

Het tweede seizoen van The Mandalarion mag er dan al opzitten, dat wil gelukkig niet zeggen dat we het zonder nieuwe beelden van Baby Yoda moeten doen. Robert Rodriguez, een van de regisseurs van de reeks, deelde namelijk een superschattige video van hemzelf die gitaar speelt met een meedansende Baby Yoda.

De hoofdrol in The Madalorian mag dan wel voor Pedro Pascal zijn, voor veel mensen is Baby Yoda de echte ster van de reeks op Disney+. Het kleine groene wezentje – dat eigenlijk The Child of Grogu heet – veroverde al van bij de eerste aflevering van de serie iedereens hart en doet dat nog steeds.

Disney Gallery: The Mandalorian

Op Twitter deelde Robert Rodriguez namelijk een video van hemzelf met Baby Yoda. Rodriguez is de regisseur van de veertiende aflevering van The Mandalorian en blijkbaar ook een begenadigd gitaarspeler. In zijn video zien we namelijk hoe hij gitaar zit te spelen naast Baby Yoda. Die kan die muziek duidelijk wel smaken en beweegt zijn hoofdje schattig mee op het ritme. Het korte filmpje is ondertussen al bijna 50.000 keer geretweet.

“Hier is een kerstcadeau voor iedereen die me vroeg hoe het is om met Baby Yoda rond te hangen op de set van The Mandalorian. Bekijk Disney Gallery voor meer beelden van achter de schermen”, schrijft de regisseur bij zijn video. Disney Gallery: The Mandalorian is een documentaire over hoe de serie The Mandalorian gemaakt is.

Bekijk hier Baby Yoda met regisseur Robert Rodriguez

Meer
Lees meer...