Disney lost eerste trailer van docureeks over ‘Star Wars’-serie ‘The Mandalorian’

Goed nieuwe voor alle fans van Star Wars. Disney+ komt binnenkort namelijk met een achtdelige docureeks over hoe de serie The Mandalorian gemaakt is. En daarbij is uiteraard ook aandacht voor ‘Baby Yoda’.

The Mandalorian is een live action-serie in het Star Wars-universum. De reeks staat op de streamingdienst Disney+ en is dus bij ons officieel nog niet te zien. Toch is The Mandalorian ook hier razend populair onder fans van Star Wars. Uiteraard is de aanwezigheid van de schattige Baby Yoda daar niet vreemd aan.

May the Fourth

Het eerste seizoen, bestaande uit acht afleveringen, kwam eind vorig jaar uit. Ondertussen is de reeks al vernieuwd voor een tweede seizoen. Dat zou normaal gezien in oktober op Disney+ moeten staan, al bestaat de kans dat de coronacrisis voor vertraging zorgt.

Om die tijd te overbruggen komt Disney binnenkort met Disney Gallery: The Mandalorian. Deze achtdelige documentaire bevat onder andere interviews met de makers, een blik achter de schermen en grappige anekdotes. Op maandag 4 mei (May the 4th) komt de eerste aflevering op Disney+.

Baby Yoda

In een eerste trailer krijgen we al een voorsmaakje te zien van wat verwacht mag worden. Zo toont de docureeks onder andere het indrukwekkende decor waarin The Mandalorian is opgenomen.

Uiteraard is er ook veel aandacht voor de enorm populaire Baby Yoda. “Werner Herzog acteerde met de baby en begon hem onmiddellijk aanwijzingen te geven”, herinnert regisseur Deborah Chow zich.

Bekijk hier de trailer van Disney Gallery: The Mandalorian

Meer
Lees meer...