‘Stranger Things’-acteur David Harbour wil Jacob Elordi als jonge versie van zijn personage Hopper in prequel

Het vierde seizoen van Stranger Things staat nog maar pas volledig online, maar toch is er al sprake van een spin-off. Die spin-off zou er na het vijfde seizoen komen, en zou over iets gaan wat niemand verwacht. Om die reden doen ook de acteurs uit de serie nu wilde gokken. In een recent interview met GQ vertelde David Harbour dat hij een prequel over het leven van Hopper wel graag zou zien.

Stranger Things zal na vijf seizoenen ophouden. En hoewel dat seizoen nog niet voor meteen is, zijn de makers van de reeks toch al bezig aan toekomstplannen. Zo zouden de Duffer Brothers al denken aan een spin-off over iets dat niemand verwacht. “We hebben al een concreet idee over de spin-off, maar we hebben het nog aan niemand verteld”, klonk het.

Toch hoopt acteur David Harbour, die Hopper speelt, dat er ergens plaats is voor zijn personage. Al zou hij de rol niet meer zelf willen spelen.

Prequel

Hoewel niemand al een idee heeft over wat de Stranger Things-spin-off zal gaan, heeft acteur David Harbour zich recent uitgelaten over een eventuele prequel. Die prequel zou kunnen gaan over het verleden van zijn personage Jim Hopper. In de originele serie zijn er namelijk al heel wat uitspraken gedaan over zijn jeugd, zijn tijd bij het leger en zijn relatie met Joyce (Winona Ryder).

“Ik denk dat we pas zes maanden voor het laatste seizoen uitkomt zullen weten waarover de spin-off zal gaan”, klinkt het bij Harbour. “Daarnaast is Hopper ook een personage geworden dat los staat van mij als acteur. Als ze terug in de tijd zouden willen gaan, dan zou ik heel graag een andere acteur mijn rol zien spelen.” En voor die rol heeft Harbour zelfs al een acteur in gedachten.

Zo stuurde de acteur na zijn interview met het magazine nog een e-mail met zijn eerste keuze. “Ik denk dat zijn looks overeenkomen met hoe knap ik was op 20-jarige leeftijd”, schreef hij bij een foto van Euphoria-acteur Jacob Elordi.

Meer
Lees meer...