‘Stranger Things’ seizoen 4 volume 2 staat nu op Netflix

Het is zover. Vanaf nu staat het volledige vierde seizoen van Stranger Things op Netflix. In mei kwam het eerste deel uit en vandaag volgen de laatste twee afleveringen. Die zullen samen ongeveer vier uur duren. De makers lieten alleszins al weten dat er geen happy ending zal zijn.

Na drie jaar wachten is het eindelijk terug tijd voor een seizoensfinale van Stranger Things. In het eerste deel zagen we hoe de nieuwe slechterik Vecna de volledige groep in de ban houdt, terwijl een ander deel probeert te ontsnappen uit een Russische gevangenis. De vraag is nu vooral: wie overleeft?

Stranger Things 4

Het nieuwste seizoen van Stranger Things heeft de reeks terug hot gemaakt. Het eerste deel ging eind mei in première en verbrak al meteen het Engelstalige Netflixrecord. Ook de song Running Up That Hill van Kate Bush werd dankzij de serie terug naar de top gekatapulteerd. En dan moet de seizoensfinale nog komen.

En die belooft spannend te worden. Vanaf vandaag zijn de twee laatste afleveringen te zien. De eerste duurt anderhalf uur en de tweede zelfs langer dan twee uur. Er staat dus nog vanalles te gebeuren. En dat zijn niet alleen leuke dingen, want uit de trailer konden we al opmaken dat het tweede deel amper een adempauze zal overlaten. De gebeurtenissen zullen elkaar opstapelen en geen enkel personage is veilig. Dat liet acteur Noah Schnapp eerder al weten tijdens The Tonight Show. Hij sprak zelfs over “meerdere sterfgevallen”.

Seizoen 5

Wie die sterfgevallen precies zullen zijn, dat valt dus af te wachten. Maar dat weerhoudt de reeks er wel niet van om nog een vijfde en laatste seizoen te maken. Omdat de komst van een nieuw seizoen al bekend is, hebben makers Matt en Ross Duffer wel al laten weten dat het huidige seizoen geen afgerond einde zal hebben. De kans is dus groot dat de bende Vecna nog niet helemaal zal verslaan dit seizoen.

Bekijk de trailer van Stranger Things 4 Volume 2 hier:

Stranger Things 4 Volume 2 is vanaf nu te zien op Netflix. Bekijk hier onze lijst met 50 beste series.

Meer
Lees meer...