Netflix dropt volledig nieuwe trailer voor tweede deel ‘Stranger Things 4’

Het is bijna zover. Binnen twee weken, op 1 juli, kan je op Netflix de ontknoping van Stranger Things 4 zien. Vandaag deelde de streamingdienst alvast een volledig nieuwe trailer. En daarin is te zien hoe de kijkers amper een adempauze zullen krijgen.

Binnen exact twee weken, op 1 juli, komt het tweede deel van Stranger Things 4 op Netflix. Dat het spannend zal worden, dat is zeker. De makers lieten zelfs al weten dat het seizoen geen happy ending zou hebben. En dat valt te geloven, als we naar de nieuwe trailer kijken die zonet is gedropt.

Stranger Things 4

Het nieuwste seizoen van Stranger Things heeft de reeks terug hot gemaakt. Het eerste deel ging eind mei in première en verbrak al meteen het Engelstalige Netflixrecord. Ook de song Running Up That Hill van Kate Bush werd dankzij de serie terug naar de top gekatapulteerd. En dan moet de seizoensfinale nog komen.

Die finale komt er op 1 juli, wanneer de laatste twee afleveringen van het seizoen worden gedropt. En die worden ongetwijfeld heftig. Acteur Noah Schnapp sprak eerder al over een aantal sterfgevallen, en daar hint de trailer die Netflix zonet deelde ook naar. In de nieuwe beelden zien we hoe de groep in Hawkins probeert om Nancy terug te halen, maar zien we ook hoe ze zich proberen klaar te maken om het tegen Vecna op te nemen.

Maar ondertussen krijgen de andere personages in Californië en Rusland met nog andere onaangename wezens te maken. Hoe dat precies afloopt, dat zien we dus op 1 juli. Dan komen er nog twee afleveringen online, waarvan de laatste meer dan twee uur duurt.

Bekijk de trailer van Stranger Things Vol. 2 hier:

Bekijk onze lijst met 50 beste series op Netflix hier.

Meer
Lees meer...