‘Stranger Things’ deelt eerste sneak peek voor seizoen 4 volume 2

Het tweede deel van het vierde seizoen van Stranger Things verschijnt op vrijdag 1 juli 2022 op Netflix. Netflix heeft nu een eerste sneak peek gelost van wat ons staat te wachten in de laatste twee afleveringen.

Enkele weken geleden kregen verschenen de eerste zeven afleveringen van het vierde seizoen van Stranger Things op Netflix. De laatste twee afleveringen van dat seizoen hebben we nog tegoed van de streamingdienst. Om ons warm te maken voor de release heeft Netflix nu een eerste sneak peek gedeeld.

Stranger Things 4 volume 2

In de sneak peek horen we Vecna spreken tegen Eleven (Millie Bobby Brown). “Het is voorbij, Eleven. Je hebt me bevrijd. Je kan dit nu niet stoppen meer stoppen”, klinkt het. We krijgen daarnaast ook beelden te zien van de andere personages. Daarbij lijkt Robin (Maya Hawke) terug te keren naar de Upside Down. Hopper (David Harbour) komt oog in oog te staan met een soort rookmonster en we zien ook enkele dingen ontploffen. Het is dus duidelijk dat er ons nog heel wat actie te wachten staat.

De laatste twee afleveringen van het vierde seizoen van de reeks duren extra lang. Samengeteld zouden de twee afleveringen zo’n vier uur duren, waarbij de negende een laatste aflevering van het seizoen op zich meer dan twee uur zal duren. Deze extra lange aflevering zal de inleiding zijn tot het vijfde en allerlaatste seizoen van Stranger Things.

Bekijk de sneak peak voor Stranger Things 4 volume 2 hier:

Bekijk hier onze lijst met de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...