‘Stranger Things 4’ krijgt “geen happy ending”

Binnen exact twee weken, op 1 juli, komt het tweede deel van Stranger Things 4 op Netflix. Dat het spannend zal worden, dat is zeker. Maar in recente interviews laten zowel makers Ross en Matt Duffer als acteur Noah Schnapp al weten dat het seizoen niet happy zal eindigen. Door die uitspraken gaan fans er alvast van uit dat er een belangrijk personage zal sterven.

Het huidige, ontzettend succesvolle, seizoen van Stranger Things zal niet positief eindigen. Dat lieten de makers en acteur Noah Schnapp weten in interviews. Hoewel de meeste kijkers dat al gewoon zijn van de serie, zijn velen nu toch bang voor wat gaat komen. In vorige seizoenen stierven namelijk al een groot aantal personages en nu zijn fans bang dat het de beurt is aan hun favoriete personage. En die angsten blijken nu dus terecht.

Cliffhanger

Stranger Things 4 zal eindigen met een aantal verdrietige, spannende en niet zo blije scènes. Hoewel dat al was af te leiden uit de eerste zeven afleveringen van het seizoen, komt dat bij een aantal fans toch hard binnen. Zeker wanneer de makers en acteur Noah Schnapp er nog een schepje bij doen. In de Tonight Show van Jimmy Fallon had Schnapp het zelfs over “een aantal sterfgevallen”. Al zag hij daar nadien van af, aangezien hij niet te veel wou spoilen.

Maar ook de bedenkers van de reeks vertelden al dat het seizoen geen happy ending zal kennen. Dat vertelden ze al tijdens de Netflix Geeked Week van vorige week. “Normaal gezien proberen we alles aan het einde van een seizoen mooi af te ronden, maar dat wordt nu niet het geval”, klonk het bij de Duffer Brothers. “Er komt een vijfde seizoen en dat weten de fans ook. Dus wij vinden dat er geen extra adempauze nodig is. We gaan gewoon door.” We hopen dus alleszins dat het vijfde seizoen minder lang op zich zal laten wachten dan het vierde!

Bekijk de teaser van Stranger Things 4 Vol. 2 hier:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...