‘Stranger Things’: Het telefoonnummer van ‘Surfer Boy Pizza’ bestaat echt en je kan er zelfs naar bellen

Het vierde seizoen van Stranger Things staat ondertussen twee weken (gedeeltelijk) online. In die korte tijd hebben een aantal nieuwe personages de weg naar de harten van de kijkers al gevonden. Een van die personages is Argyle (Eduardo Franco), en hem kan je als fan nu zelf bellen.

Zin in een pizza van Surfer Boy Pizza? Dan kan je vanaf nu de pizzazaak uit Stranger Things zelf contacteren. Het telefoonnummer dat was te vinden op het busje van personage Argyle (Eduardo Franco) bestaat namelijk echt. En als je er naar belt, dan krijg je de man himself aan de lijn. Al kan een belletje vanuit België wel veel kosten, aangezien het een Amerikaans nummer is.

Surfer Boy Pizza

Een nieuw seizoen van Stranger Things betekent ook een groot aantal nieuwe personages. Zo maakten kijkers kennis met onder andere Eddie Munson (Joseph Quinn) en Argyle (Eduardo Franco). Zij werden in korte tijd echte fan favorites en zijn niet meer weg te denken uit de reeks. Om die reden heeft Netflix nu besloten om fans de mogelijkheid te geven om met een van die personages te communiceren.

In een van de afleveringen is een telefoonnummer te zien op het busje van Argyle. Dat is zogezegd het nummer waarop je pizza kan bestellen bij Surfer Boy Pizza, de plek waar hij werkt. Kijkers probeerden het nummer echt te bellen, wat zorgde voor een leuke verrassing.

Als je het nummer belt, krijg je namelijk het volgende te horen: “Met Surfer Boy Pizza, dit is Argyle. We maken alles vers, behalve de ananas, die komt uit blik. Maar ik raad het toch aan. Oh, je houdt niet van fruit op pizza? Probeer het voor je het afwijst.” TikTok lijkt alvast helemaal gek van het idee, want de app staat vol mensen die het proberen.

Beluister de boodschap hier:

@iwantacinnamonroll #stitch with @yonkavision OMGG #strangerthings ♬ original sound – Chloe Marquez
Meer
Lees meer...