‘Pam & Tommy’ met Sebastian Stan en Lily James krijgt releasedatum op Disney+

Laat het verhaal van de beruchte sekstape van actrice Pamela Anderson en muzikant Tommy Lee aan acteurs Sebastian Stan en Lily James over en je krijgt de miniserie Pam & Tommy. De minireeks, die op 2 februari in première gaat op Disney+, gaat over de periode van de sekstape en hoe het het leven van Pamela en Tommy heeft beïnvloed. Naast Stan en James zijn ook Seth Rogen, Taylor Schilling en Nick Offerman in de reeks te zien.

De serie Pam & Tommy vertelt dus het verhaal van actrice Pamela Anderson en haar toenmalige man Tommy Lee, drummer van Mötley Crüe. In de jaren ’90 verscheen er een sekstape van de twee, wat voor heel wat drama zorgde in Hollywood. Sociale media was toen nog niet zo alomtegenwoordig als nu, en iets subtiel filmen al zeker niet. De miniserie zal acht afleveringen tellen en volgt de twee in hun relatie en hun ‘ondergang’ na de gelekte sekstape.

Het verhaal

Alles begon in de jaren ’90 in Hollywood. In 1994 ontmoetten actrice Pamela Anderson en muzikant Tommy Lee elkaar, en kort nadien vormden ze al een koppel. Na zes weken reisden de twee al naar Cancun, waar ze in het huwelijksbootje stapten. Daarna ging het koppel gaan samenwonen, wat er dus ook voor zorgde dat er heel wat verbouwingen nodig waren. Het koppel ontsloeg de werkmannen na een aantal taken, en weigerde hen te betalen. Wanneer werkman Rand Gauthier besliste om het geld te komen opeisen, werd hij door Lee met een wapen bedreigt. Daarna besliste Gauthier om de sekstape openbaar te maken.

Dat is het verhaal dat ook in de miniserie Pam & Tommy te zien zal zijn. Terwijl Pamela Anderson en Tommy Lee worden gespeeld door Lily James (Baby Driver, Cinderella, …) en Sebastian Stan (bekend als Bucky Barnes in het Marvel Cinematic Universe), zal acteur Seth Rogen (The Interview, Neighbors, …) in de rol van werkman Gauthier kruipen. De serie is vanaf 2 februari te zien op Disney+.

Bekijk de eerste trailer van Pam & Tommy hier:

Heb je nog geen abonnement op Disney+? Geen zorgen! Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...