Seth Rogen viert bijzondere dag voor ‘Superbad’

Het is ondertussen al 14 jaar geleden dat de film Superbad verscheen. In die tijd is de film uitgegroeid tot een cultklassieker. Seth Rogen die meeschreef aan de film en er ook zelf in te zien was, deelt een speciale Superbad-verjaardag op Twitter.

Gisteren was een speciale dag in de geschiedenis van de film Superbad. De film met Jonah Hill (Seth), Michael Cera (Evan) en Christopher Mintz-Plasse (Fogell) in de hoofdrollen groeide uit tot een klassieker in z’n genre. In de film probeert Seth de knappe Jules (Emma Stone) voor zich te winnen. Wanneer ze uitgenodigd worden voor een feestje bij Jules ruiken ze hun kans en doen ze er alles aan om het feestje perfect te maken. Maar ze botsen al snel op de agenten Slater (Bill Hader) en Michaels (Seth Rogen).

McLovin

Eén van de meest iconische namen uit Superbad is ongetwijfeld McLovin, de valse naam waarmee Fogell alcohol probeert te kopen. Hij gebruikt daarvoor een vals Hawaïaans rijbewijs met natuurlijk ook een valse geboortedatum, 3 juni 1981.

Die valse geboortedatum betekent dus dat McLovin gisteren, op 3 juni 2021, 40 jaar is geworden en dat is Seth Rogen niet vergeten. Op Twitter deelt hij een foto van het rijbewijs van McLovin met de boodschap. “Gelukkige 40ste verjaardag McLovin. (We schreven deze mop toen we 14 jaar oud waren.)”

Bekijk hier nog eens de trailer van Superbad:

Hier kan je het fragment van McLovin nog eens herbekijken:

Meer
Lees meer...