Left Right
scrollTop top

‘Mamma Mia!’-producer hint naar derde film “met nieuwe ABBA-muziek”


Mamma Mia!
© Mamma Mia! Here We Go Again

Het ziet ernaar uit dat er binnenkort een vervolg komt op Mamma Mia! en Mamma Mia! Here We Go Again. Volgens één van de producers van de films, Judy Craymer, is de reeks namelijk “voorbestemd om een trilogie te worden”. Nog meer goed nieuws? Craymer wil de nieuwe ABBA-muziek in de derde Mamma Mia!-film verwerken.

Goed nieuws voor fans van Mamma Mia!, want het lijkt erop dat de filmreeks vol ABBA-deuntjes een derde deel krijgt. En eigenlijk kan dat zelfs niet als een al te grote verrassing komen. De eerste twee films waren namelijk een gigantisch succes bij de fans.

Trilogie

Judy Craymer is één van de mensen achter de originele ABBA-musical Mamma Mia! en de twee films die er daarna op gebaseerd zijn. Tijdens een interview met Daily Mail vertelde ze dat er nog een derde film zit aan te komen.

“Ik denk dat er ooit een derde film komt”, vertelde ze. “Want dit is voorbestemd om een trilogie te worden.” Craymer liet ook nog weten dat het eigenlijk haar bedoeling was om de voorbije maanden aan de slag te gaan met de derde Mamma Mia!-film, maar dat het coronavirus roet in het eten heeft gegooid.

Tijdens het interview heeft Judy Craymer ook een tipje van de sluier opgelicht over de muziek in de nieuwe film. Ze wil namelijk heel graag “de vier nieuwe ABBA-nummers van Benny Andersson en Bjorn Ulvaeus” gebruiken.

Mamma Mia!

De eerste Mamma Mia!-film zag het daglicht in 2008. Daarin leerden we Sophie (Amanda Seyfried) kennen, die graag haar vader op haar huwelijk wilde nodigen, maar niet wist wie dat precies was. In een dagboek van haar moeder Donna (Meryl Streep) had ze namelijk drie kandidaten ontdekt.

Het vervolg, Mamma Mia! Here We Go Again, verscheen tien jaar later en was een prequel. In de prent leren we meer over het verleden van Donna (Lily James) en de drie mannen die de mogelijke vaders van haar dochter zouden worden.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308