Harry Styles reageert op spuwincident met Chris Pine

Harry Styles heeft voor het eerst gereageerd op het zogenaamde spuwincident met Chris Pine op de première van de film Don’t Worry Darling. Chris Pine en Harry Styles werden naast elkaar geplaatst in de cinemazaal voor de screening. Toen Harry Styles ging zitten, leek het daarbij alsof hij spuwde op Chris Pine. Het team van Pine ontkende dit al, maar Harry vertelt nu (al grappend) het tegendeel.

Enkele dagen geleden ging de film Don’t Worry Darling in première op het filmfestival van Venetië. Maar na afloop werd er meer gesproken over wat er gebeurde tussen de verschillende acteurs uit de film, dan over de film zelf. Een groot gespreksonderwerp was daarbij de zogenaamde spitgate.

Spitgate

Spitgate gaat over beelden waarop het lijkt alsof Harry Styles op Chris Pine spuugde. Pine, die de indruk gaf zo’n honderdtal plaatsen te kunnen opsommen waar hij liever zou zijn dan in Venetië, leek ook te reageren op speeksel dat op hem landde. Het internet smulde van de beelden en spitgate was geboren. Online deelden heel wat mensen hun theorieën over de beelden of maakten ze er grappige edits van.

Al snel kwam er een officiële reactie van het team van Chris Pine. “Dit is een belachelijk verhaal”, klonk het. “Volledig van de pot gerukt en een resultaat van een online illusie. Om duidelijk te zijn, Harry Styles heeft niet gespuwd op Chris Pine … er is alleen maar wederzijds respect tussen de twee. Dit is gewoon een poging om onnodige drama te creëren.” Maar Harry lijkt er wel de mop van in te zien.

Reactie Harry Styles

Harry Styles stond gisteren in Madison Square Garden in New York met zijn Love On Tour-tournee. Daar haalde hij het incident aan. “Het is geweldig om weer in New York te zijn. Ik ging de afgelopen dagen snel even langs Venetië om op Chris Pine te spugen. Maar maak je geen zorgen, ik ben er weer!”

Harry lijkt dus wel degelijk te kunnen lachen met het incident en de memes die erover de ronde doen op sociale media. Wat dus opnieuw toont dat er geen vete is tussen de twee acteurs.

Bekijk de beelden van het optreden hier:

Meer
Lees meer...