Team van acteur Chris Pine reageert op spuwincident: “Belachelijk verhaal”

Gisteren ging de nieuwe film Don’t Worry Darling in première op het Filmfestival van Venetië. Maar tijdens die première ging de aandacht naar alles behalve de film. De afgelopen weken doken er heel wat geruchten op dat de sfeer op de set ondermaats was. En ook op de première waren er verschillende ongemakkelijke momenten. Zo zou zanger en acteur Harry Styles gespuwd hebben op collega Chris Pine. Dat verhaal wordt nu ontkend.

De geruchten rond de spuwende Harry Styles zouden niet kloppen. Dat heeft de entourage van Chris Pine zonet laten weten via een statement. Eerder werden er op sociale media beelden gedeeld waarop het leek alsof Styles op Pine spuwde. Die beelden begonnen al snel een eigen leven te leiden. Maar de feiten worden nu dus ontkend.

Don’t Worry Darling

Enkele weken geleden ontplofte de bom onder Don’t Worry Darling. Regisseur Olivia Wilde zou in een interview met Variety namelijk gelogen hebben over gebeurtenissen op de set. Dat zorgde er onder andere voor dat hoofdrolspeelster Florence Pugh niets meer met haar te maken wilde hebben. Die ruzie zorgde ook tijdens de première voor heel wat ongemakkelijke momenten.

Zo leek geen enkel castlid te praten met Olivia Wilde, zelfs Harry Styles niet, en verdween actrice Florence Pugh nog voor het einde van het applaus uit de zaal. Maar het meest bizarre moment was misschien toch het filmpje waarop leek dat Harry Styles zijn collega Chris Pine bespuwde.

“Belachelijk”

Wanneer Styles net voor de screening plaatsneemt naast Pine lijkt het alsof hij spuwt op de acteur. Op het moment dat het gebeurt, lijkt Pine ook naar beneden te kijken, naar de plaats waar hij “geraakt zou zijn door Styles’ speeksel”. Maar van dat verhaal blijkt niets te kloppen. Dat liet Chris Pines entourage vandaag weten via een statement aan IndieWire.

“Dit is een belachelijk verhaal”, klinkt het. “Volledig van de pot gerukt en een resultaat van een online illusie. Om duidelijk te zijn, Harry Styles heeft niet gespuwd op Chris Pine … er is alleen maar wederzijds respect tussen de twee. Dit is gewoon een poging om onnodige drama te creëren.”

Bekijk het incident hier:

Meer
Lees meer...