Harry Styles komt volgend jaar naar Werchter

Harry Styles heeft extra optredens aangekondigd voor zijn ‘Love on Tour’-tournee. Daarbij trekt de zanger opnieuw naar Europa. De optredens gaan door tussen 13 mei en 22 juli, waarbij Harry op zaterdag 24 juni 2023 nog eens op Belgische bodem te zien zal zijn.

Geweldig nieuws voor fans van Harry Styles, want de Britse zanger keert terug naar Europa. Tot ongenoegen van Europese fans voegde Harry Styles de afgelopen maanden vooral Noord-Amerikaanse shows toe aan z’n tournee. Maar nu is het dus eindelijk opnieuw de beurt aan Europa.

Werchter

In juli vulde Harry Styles nog het Sportpaleis in Antwerpen en volgend jaar zal hij op de veel grotere weide van Werchter spelen. De zanger maakte vandaag namelijk nieuwe data bekend voor zijn ‘Love On Tour’-tournee. Het gaat om data tussen mei en juli volgend jaar. Het Britse indierockduo Wet Leg komt daarbij mee als special guest.

Harry Styles zal op zaterdag 24 juni 2023 te zien zijn op de festivalweide van Werchter. Het gaat daarbij niet om een optreden op een van de festivals in Werchter, maar wel om een apart optreden op hetzelfde podium. Rock Werchter gaat volgend jaar namelijk door van donderdag 29 juni tot zondag 1 juli. TW Classic staat gepland op zondag 18 juni 2023 en ook Werchter Boutique gaat doorgaans op een zondag door.

Het lijkt erop dat het om dezelfde tour zal gaan als die waarmee Harry Styles nu aan het touren is, al kunnen er natuurlijk wel enkele aanpassingen gebeuren aan de setlist. Daarnaast heeft de zanger ook al laten vallen dat hij al bezig is aan zijn vierde studioalbum.

Bekijk hier de aankondiging van Harry Styles:

Meer
Lees meer...