Harry Styles reageert voor het eerst op mogelijke terugkeer als Eros in Marvelfilms

Op het einde van de Marvelfilm Eternals zat een verrassing voor fans van Harry Styles. De zanger was namelijk te zien in de aftercreditscène van die film als Eros, de broer van Thanos. Veel fans hopen dan ook dat Harry terug zal keren in die rol in komende films en het begint er steeds meer op te lijken dat dat het geval zal zijn.

Harry Styles lijkt zich steeds meer te gaan toespitsen op zijn acteercarrière. Na zijn debuut in Dunkirk, zal hij binnenkort te zien zijn in de films Don’t Worry Darling en My Policeman. Maar Harry Styles was ook al kort te zien als Eros in de Marvelfilm Eternals en het lijkt erop dat we het laatste van dat personage nog niet gezien hebben.

Harry Styles als Eros

De laatste weken hintte Marvel-topman Kevin Feige meermaals op de terugkeer van Harry Styles als Eros. Enkele weken geleden zei hij zo nog dat Eros en Pip zouden terugkeren. Tenzij Eros dan plots gespeeld zou worden door een andere acteur, zou dat dus ook de terugkeer van Styles betekenen. Daarnaast waren er ook geruchten dat Harry Styles een contract voor minstens vijf films had gesloten met Marvel.

Harry Styles zelf hield de lippen stijf op elkaar. Maar nu heeft hij voor het eerst kort gereageerd op de geruchten. In zijn coverinterview voor Rolling Stone Magazine verklapte Harry nog steeds niet veel, al leek hij wel te hinten op een terugkeer als Eros. “Het zou grappig zijn als het enkel die cameo was, toch?”, grapte de zanger.

Meer
Lees meer...