Marvelbaas Kevin Feige hint naar toekomstig project met Harry Styles binnen het MCU

Het is zover. Marvelbaas Kevin Feige heeft een nieuwe tijdlijn aan Marvelprojecten bekendgemaakt. Dat deed hij naar goede gewoonte tijdens de San Diego Comic Con. Tussen de nieuwe projecten zitten heel wat films, series én twee nieuwe Avengers-films. Daarnaast deed hij ook enkele uitspraken over de toekomst van Harry Styles binnen de universe.

Harry Styles is van alle markten thuis, en dat bevestigde hij nog maar een keer in de Marvelfilm EternalsHoewel hij enkel in de after credit scène te zien was, is iedereen toch al dolenthousiast over de intrede van de zanger/acteur in het Marvel Cinematic Universe. Daar speelt hij Eros, de broer van Thanos. Tijdens de San Diego Comic Con liet Marvelbaas Kevin Feige alvast weten dat het personage heel binnenkort zal terugkeren.

Eros

De wereld (en vooral het fandom van Harry Styles) stond op zijn kop toen de zanger ineens opdook in de aftercreditscène van Eternals. Daarin speelde hij Eros, de broer van Thanos. De intrede van Harry Styles’ personage Eros (ook wel Starfox genoemd) gebeurde pas op het einde van de film, zelfs nog na de end credits. Daarin zagen we hoe Eros het ruimtetuig van de Eternals, de Domo, binnenstapte en hen zijn hulp aanbood.

Kort na de release van de film vertelde Marvel-topman Kevin Feige al eens over de toekomst van Styles binnen het MCU, maar nu is het ook officieel: hij keert terug. In een interview met MTV News vertelde Feige over de toekomst van het MCU en zijn verschillende aspecten. “We hebben Ghost Rider, Blade, de bovennatuurlijke zaken met Doctor Strange, het street-level met Spider-Man en Daredevil, het kosmische, waarin Eros en Pip ook zullen terugkeren, enzovoort.”

Wanneer Styles te zien zal zijn, is dus nog niet bekend. Maar wij zien hem alvast passen in projecten als The Marvels, Secret Invasion, Guardians of the Galaxy Vol. 3 en alle andere films en series die zich in de ruimte afspelen.

Meer
Lees meer...