Harry Styles lanceert eigen beautylijn ‘Pleasing’

De Britse zanger en acteur Harry Styles (27) kan sinds vandaag nog een extra job aan z’n lijst toevoegen. Hij heeft namelijk zijn eigen beautylijn gelanceerd. Het merk kreeg de naam Pleasing en bestaat voorlopig uit nagellak en skincare-producten.

De geruchten deden al langer de ronde, maar werden nooit bevestigd door Harry Styles. Maar nu heeft de zanger en acteur zonder aankondiging zijn merk bekendgemaakt en de webshop geopend. Voorlopig bestaat de lijn enkel uit nagellak en skincare-producten, maar in de toekomst kan dit uitgebreid worden. Alle producten zijn vegan en bedoeld voor iedereen ongeacht hun gender.

Nagellak en skincare

De beautylijn van Harry Styles bestaat op dit moment uit vijf items. In de eerste plaats gaat het om nagellak. Je kan daarbij een set kopen van vier flesjes, The Perfect Polish Set. In de set vind je een zwarte, een roze, een witte en een transparante nagellak. Die laatste heeft een parelmoeren afwerking. Voor de set betaal je 59 euro. Daarnaast kan je ook twee individuele kleuren kopen. Het gaat om de witte (Perfect Pearl Polish) en de transparante (Pearly Tops Polish) nagellak. Deze kosten allebei 18 euro.

Naast nagellak kan je ook twee skincare-producten kopen op de website. De eerste is The Pleasing Pen. Dat is een dubbelzijdige pen die bestaat uit twee serums. Eentje is bedoeld voor de ogen, de ander voor de lippen. De pen kost 28 euro. Het laatste product van Pleasing is The Pearlescent Illuminating Serum. Dit is een serum waarin kleine parels verwerkt zijn. Dit serum kost 32 euro.

Je kan de producten van Pleasing bestellen in ons land, waarbij je geen invoertaksen moet betalen voor bestellingen onder de 150 euro.

Meer
Lees meer...