Harry Styles hielp 2 fans om uit de kast te komen tijdens zijn concerten

Als je nog een reden nodig had om van Harry Styles te houden, dan hebben wij er nog wel eentje: tijdens zijn concert dat onlangs plaatsvond in Milwaukee, Wisconsin, hielp de Watermelon Sugar-zanger voor de tweede keer die week een jonge fan om uit de kast te komen. En dat in het bijzijn van duizenden andere mensen, van een wow-moment gesproken.

Op woensdagavond hield een jong meisje, genaamd McKinley McConnell, een kartonnen bord omhoog in een van de voorste rijen in de zaal tijdens het concert van Harry Styles dat luidde: “Mijn moeder is in sectie 201. Help mij om uit de kast te komen.” Volgens de berichten van een Twitter-fanaccount dat updates met betrekking tot Harry Styles deelt, zag de zanger het bord halverwege het concert. Styles vroeg dan om de lichten in de concertzaal aan te zetten en kwam naar het meisje om haar naam en dat van haar moeder te vragen, schrijft Teen Vogue.

Harry Styles is een held

Harry hield toen de microfoon uit naar McConnell, die verlegen commentaar gaf op de enorme hoeveelheid mensen in de zaal, dus besloot Styles om het meisje te helpen. “Ik kan het doen als je wil”, bood hij aan. “Wil jij het haar vertellen of moet ik het haar vertellen?”. McConnell durfde het nieuws niet te vertellen – begrijpelijk met zoveel ogen op je gericht – en vroeg of de zanger het niet in haar plaats kon doen.

“Ja, ik kan het haar vertellen, geen probleem”, antwoordde Styles. Op de tv-schermen die boven het podium hangen, volgde de rest van het publiek hoe Harry naar de andere kant van de concertzaal liep, naar het gedeelte waar de moeder (Lisa) van McConnell zich bevond, en haar handen opstak om zichzelf te identificeren.

“Lisa! Ze is lesbisch!”, riep Harry Styles toen uit met een glimlach. Het publiek barstte uit in luid gejuich, wanneer ze de emotionele reacties van McConnell en haar moeder op de schermen in zaal zagen. Bekijk het ontroerende moment hieronder:

@mckinleyyelizabethxx

THE best moment of my life ##harrystyles ##hslotoutfit ##hslotmilwaukee #shesgay ##loveontour2021 ##loveontour2021 ##harrystylesvids ##hslot2021

♬ original sound – McKinley McConnell

Niet de eerste keer

Dit is al de tweede keer in een week tijd dat de Golden-zanger een fan heeft geholpen om publiekelijk uit de kast te komen. Op zijn show in Connecticut, hielp hij een andere fan uit de kast te komen door trots te zwaaien met een biseksuele vlag die de fan zelf had meegebracht. Hij merkte de fan op door het bordje met de tekst: “Help me uit de kast te komen, zwaai met mijn vlag”.

“Is dit jouw vlag? Wil je dat ik ermee zwaai?”, vroeg Styles voordat de fan de vlag naar hem op het podium gooide. “Als ik deze vlag hijs, ben je officieel uit de kast. Ik heb gehoord dat het zo werkt”, zei de zanger. Vervolgens pepte hij het publiek op om voor de fan te juichen, voordat hij de vlag in de lucht zwaaide en op zijn knieën viel. “Ik voel me goed, maar ik kan me niet voorstellen hoe goed jij je voelt”, zei hij nog.

Later die avond bedankte de fan Harry Styles op sociale media, voor zijn bijdrage aan zo’n bijzonder moment. “Ik kan je niet genoeg bedanken dat je dit moment zo speciaal voor mij hebt gemaakt”, klonk het. “Ik hou al sinds mijn 12de van jou en ben er voor je geweest bij elke mijlpaal die je bereikte, en nu was je er voor die van mij. Er zijn geen woorden die kunnen beschrijven hoe ik me voel.”

Meer
Lees meer...