Komt Harry Styles binnenkort met eigen cosmetica- en parfumlijn?

Het lijkt erop dat Harry Styles binnenkort met een eigen lijn voor cosmetica en parfum komt. Page Six wist documenten vast te krijgen waarin stond dat er een nieuwe zaak geregistreerd stond op naam van de zanger en acteur.

Binnenkort kan je misschien rondlopen met een parfum of make-up ontwikkeld door Harry Styles. De zanger zou namelijk een nieuw bedrijf hebben opgericht dat zich zal specialiseren in cosmetica en parfum.

Pleased

Het nieuwe bedrijf dat werd op 25 mei geregistreerd onder de officiële naam Pleased As Holdings Limited. Volgens de beschikbare informatie zal het gaan om een merk dat cosmetica en parfum verkoopt. Het bedrijf werd ingeschreven op naam van Harry Styles en Emma Spring. Zij is al jaren de assistente van Harry. De twee hebben een heel goede band want Harry is de peter van haar kindje.

Wanneer we de eerste producten van Pleased mogen verwachten, is nog niet bekend. Volgens verschillende fans zou het kunnen gaan om nagellak omdat Harry zelf vaak z’n nagels lakt. Anderen denken dan weer dat het kan gaan om unisex make-up omdat de zanger ook zelf geregeld make-up draagt op de rode loper.

Harry Styles

De Britse zanger zit ook duidelijk niet stil want op dit moment is Harry druk aan het filmen aan de nieuwe film My Policeman. Daarin zal hij de hoofdrol van politieagent Tom spelen. De film gaat over de agent die een relatie heeft met een leerkracht Marion. Later raakt hij bevriend met de curator Patrick en die leert hem een heel nieuwe wereld kennen.

Hun vriendschap wordt steeds hechter en groeit ook uit tot iets meer. Maar doordat het in de tijd waarin de film zich afspeelt (de jaren 60) onveilig is om een homoseksuele relatie aan te gaan, trouwt Tom toch met Marion. Maar hij vergeet Patrick nooit.

Meer
Lees meer...