Harry styles in gesprekken voor hoofdrol in romantische LGBTQ-film ‘My Policeman’

Harry Styles zal binnenkort misschien te zien zijn in de verfilming van de LGBTQ-roman My Policeman. Hij zou op dit moment in onderhandeling zijn voor de hoofdrol in de film, die geregisseerd zal worden door Michael Grandage.

Na zijn rol in Dunkirk is Harry Styles nu verder aan het bouwen aan zijn carrière als acteur. Want binnenkort is hij ook te zien in de thriller Don’t Worry, Darling. En nu zou hij ook schitteren in een romantische LGBTQ-film.

My Policeman

My Policeman is een roman van Bethan Roberts die zich afspeelt in de jaren 50 in het Britse Brighton. Leerkracht Marion leert Tom, een knappe politieagent kennen en is op slag verliefd. Maar Tom leert op zijn beurt Patrick kennen, een curator in het museum. Patrick leert Tom een hele nieuwe wereld kennen, een wereld van glitter en glamour.

Tom beseft zelf dat hij meer voelt voor Patrick dan enkel vriendschap. Maar omdat het in die tijd niet veilig is om zich te outen als homoseksueel, trouwt hij toch met Marion. Tom blijft Patrick wel nog steeds zien en de twee komen terecht in een driehoeksverhouding. Tot het voor één van hen te veel wordt.

De roman speelt zich af in twee verschillende tijdsperiodes, enerzijds het begin van het verhaal in de jaren 50 en anderzijds in de jaren 90. Op dat moment zijn de drie ouder en nemen Tom en Marion de invalide Patrick in huis.

Cast

Voorlopig is er nog niemand echt bevestigd voor de film, die ook nog geen naam heeft. Maar er zijn dus gesprekken met Harry Styles. De zangers/acteur zou getipt worden voor de hoofdrol als politieagent Tom. Harry Styles verscheen eerder al in het openbaar met de roman My Policeman op zak, dus het lijkt erop dat hij zich al aan het voorbereiden is op de rol. Zijn tegenspeelster zou waarschijnlijk Lily James worden. Zij zou dus de rol van Marion spelen. Over de derde hoofdrol, Patrick, is nog niets geweten.

De film zal geregisseerd worden door Michael Grandage, die eerder al de dramafilm Genius regisseerde. Het script wordt verzorgd door Ron Nyswaner, die ook het script voor de film Philadelphia schreef in 1993.

Meer
Lees meer...