‘Eternals’ komt in januari naar Disney+

Disney heeft de releasedatum van Eternals op Disney+ bekend gemaakt. De film zal vanaf 12 januari 2022 beschikbaar zijn voor Disney+ abonnees. Dat is slechts drie maanden na de bioscooprelease. Hoewel de film het niet slecht deed, zijn de meeste Marvelfans toch enthousiaster over de komende Spiderman-film. Toch is de film Eternals enorm belangrijk voor de vooruitgang van fase vier in het Marvel Cinematic Universe.

Na een onenigheid met Scarlett Johansson kiest Disney niet langer voor een gelijktijdige release op Disney+ en in cinema’s. Vanaf nu krijgen alle films die zich afspelen in het MCU eerst een bioscooprelease en zijn ze pas later beschikbaar op de streamingdienst. Nadat Shang-Chi slechts een paar maanden na release op Disney+ werd geplaatst, zal Eternals nu ook volgen. De film met onder andere Angelina Jolie, Richard Madden en Lauren Ridloff is vanaf begin deze maand te zien in de bioscoop, maar zal dus op 12 januari al te bekijken zijn op de streamingwebsite. Dat schreef de Nederlandse website Streamwijzer.

Beschermengelen

Eternals is met zijn speelduur van twee uur en 37 minuten een van de langere Marvelfilms. Het verhaal volgt, hoe kan het ook anders, de Eternals op hun missie op Aarde. Ze krijgen de opdracht om de mens te beschermen tegen de Deviants, wezens die erop uit zijn de mens uit te moorden en zo de planeet te veroveren. Een makkelijke taak voor bovenmenselijke wezens als de Eternals, lijkt het wel. Tot er verschillende andere waarheden aan het licht komen en de Eternals moeten vechten tegen vriend en vijand.

De film zorgt ervoor dat sommige zaken uit vorige Marvelfilms in vraag gesteld kunnen worden. Zelfs het verhaal en de beweegreden van oppervijand Thanos. De fans hopen alvast een antwoord te krijgen op die vragen in de volgende films die Marvel op hen zal loslaten. Daaronder vallen onder andere Spider-Man: Far From Home, Doctor Strange and the Multiverse of Madness, Black Panther: Wakanda Forever en Thor: Love and Thunder.

Bekijk hieronder de trailer van Eternals:

Meer
Lees meer...