‘Spiderman: No Way Home’ krijgt nieuwe teaser en poster

Een kleine drie weken voor de release van de nieuwe Spiderman-film heeft Sony een nieuwe teaser gedropt. Daarin krijgen we te zien hoe Doctor Octopus en Doctor Strange in dialoog gaan. Fijne vooruitzichten voor de fans dus, want naast Doctor Octopus zullen ook oude vijanden Green Goblin en Electro terugkeren in de nieuwe film. De film is vanaf 17 december te zien in de Belgische bioscopen.

Dat de nieuwe film Spiderman: No Way Home eentje voor de geschiedenisboeken zal worden, is geen geheim meer. Na de serie Loki werd duidelijk dat de komende Marvel-producten niet meer hetzelfde zouden zijn. Vanaf nu bevinden de personages zich in de zogenaamde Multiverse. Dat betekent dat er van iedere persoon een variant bestaat, en dat dus ook de schurken van alle verschillende universums kunnen samenkomen. De eerste langspeelfilm waarin dat zal gebeuren is dus Spiderman: No Way Home met Tom Holland in de rol van Peter Parker.

Spiderman x3

(Sony Pictures/Marvel Studios)

Met de komst van de nieuwe teaser wordt ook een ander gerucht terug aangewakkerd. Zullen Tobey Maguire en Andrew Garfield terugkeren in hun rol als Peter Parker (Spiderman)? De fans op sociale media zijn er alvast van overtuigd. In de nieuwe teaser heeft Doctor Octopus, de vijand van Spiderman uit de vroegere films, het over een andere Peter Parker. De Peter Parker die hij kent, en dus Tobey Maguire.

Ook bij de vorige trailer waren fans het er over eens: Maguire en Garfield zitten in de film. Zo zou het duidelijk te zien zijn dat beelden in de trailer gemanipuleerd zijn en sommige mensen er zijn uitgeknipt. Toch blijven alle acteurs de geruchten ontkennen. Zo zal de verrassing nog groter zijn als de Marvel-fans vanaf 17 december de bioscopen platlopen.

Poster

Naast de nieuwe teaser is er ook een nieuwe poster gelost. Waar in de vorige posters enkel Tom Holland (Spiderman) en Benedict Cumberbatch (Dr. Strange) te zien waren, is nu ook Zendaya (MJ) van de partij. Wat haar rol zal zijn, is ook nog niet duidelijk. Maar in de vorige trailer was wel te zien hoe MJ een val maakt en Peter haar probeert te vangen. Ook daar zijn fans ervan overtuigd dat Zendaya’s MJ niet zal gevangen worden door Tom’s versie van Spiderman, maar wel door Andrew Garfield’s versie van Spiderman.

Wij zijn alvast benieuwd naar wat de Marvel Cinematic Multiverse voor ons in petto heeft.

Bekijk de nieuwe teaser van Spiderman: Far From Home alvast hier:

Meer
Lees meer...