Zendaya: “Tweede seizoen ‘Euphoria’ wordt niet leuk om naar te kijken”

Euphoria werd meteen een schot in de roos voor HBO. De reeks met Zendaya in de hoofdrol werd gelauwerd omdat het geen enkel taboe uit de weg ging. Veel fans zitten daarom ook al lang te wachten op het vervolg op de reeks. Maar dat wordt volgens Zendaya geen pretje.

Het tweede seizoen van Euphoria komt eindelijk dichterbij. Seizoen 1 van Euphoria verscheen in 2019, normaal zou het vervolg er sneller gekomen zijn, maar door de uitbraak van het coronavirus moesten de opnames uitgesteld worden. Wel kwamen er twee specials die coronaproof opgenomen konden worden.

“Moeilijk seizoen”

In een interview van Zendaya met Teen Vogue over haar rol in de nieuwe film Space Jam: A New Legacy kwam ook Euphoria ter sprake. De actrice kreeg de vraag wat we mogen verwachten van het tweede seizoen van de populaire reeks. “Het is een moeilijk seizoen”, zo liet ze weten. “We zijn nu druk bezig met de opnames. Ik was gisteren nog tot 2.30 uur ’s nachts aan het filmen.”

Ze liet verder nog weten dat het een intens en persoonlijk seizoen wordt. “Het is heel persoonlijk. Niet alleen voor ons en de mensen die eraan werken, maar ook voor de mensen die zichzelf herkennen in de personages of hun eigen ervaringen terugzien in Rue.”

“Het is zeker uitdagend”, gaat ze verder. “Het is een uitdagend seizoen. Het wordt hard en pijnlijk soms, maar ik denk dat Rue dat nodig heeft als personage, want ik denk dat ze veel symboliseert voor zo veel mensen. Het wordt geen makkelijk seizoen. Het wordt niet leuk om naar te kijken”, besluit de actrice. Dat belooft dus.

Voorlopig is het nog niet geweten wanneer het tweede seizoen van Euphoria zal verschijnen. Maar aangezien de opnames nu druk bezig zijn, mogen we het waarschijnlijk eind dit jaar of begin volgend jaar verwachten.

Bekijk hier nog eens de trailer van het eerste seizoen van Euphoria:

Meer
Lees meer...