Tom Holland schittert naast Mark Wahlberg in actievolle trailer ‘Uncharted’, een verfilming van populaire game

De film Uncharted is gebaseerd op een van de best verkopende en meest geprezen videogames aller tijden, die ontwikkeld zijn door Naughty Dog. De eerste trailer van de verfilming belooft alvast spanning, avontuur en zit boordevol actie met Spider-Man-acteur Tom Holland en Transformers-acteur Mark Wahlberg in de hoofdrollen.

Tom Holland zet zijn rol als Sony’s actieheld voort in Uncharted, de aankomende film gebaseerd op de populaire videogame-franchise met dezelfde naam. Deze film laat ons kennismaken met de jonge, intelligente Nathan Drake (Tom Holland) en toont zijn eerste schattenjacht met de wijze partner Victor ‘Sully’ Sullivan (Mark Wahlberg). In een heldhaftig verhaal vol met actie en avontuur, reizen zij de wereld rond tijdens een gewaagde zoektocht naar de grootste schat die nooit gevonden werd. Ondertussen proberen ze ook naar aanwijzingen te zoeken die kunnen leiden naar Nathans lang verloren broer.

Cast & crew

Uncharted is meer een prequel dan een directe adaptatie van een van de games en dient als een soort oorsprongsverhaal voor schatzoeker Nathan Drake en zijn relatie met collega-avonturier Sully. Naast Holland en Wahlberg zien we nog acteurs Sophia Ali (The Wilds, Truth or Dare, Grey’s Anatomy), Tati Gabrielle (You, Chilling Adventures of Sabrina, The 100) en Zorro-acteur Antonio Banderas passeren in de trailer van de avonturistische film.

De film is geregisseerd door Ruben Fleischer, geproduceerd door Charles Roven, Avi Arad en Alex Gartner, naar een scenario van Art Marcum, Matt Holloway en Rafe Judkins. Uitvoerende producenten zijn Ruben Fleischer, Robert J. Dohrmann, David Bernad, Asad Qizilbash, Carter Swan, Neil Druckmann, Evan Wells, Art Marcum, Matt Holloway en Chaos Walking-acteur Tom Holland zelf.

Actie, actie en nog eens actie

De trailer zit vol met mysterieuze en historische kaarten, discussies over verloren schatten en natuurlijk wat stevige videogame-actie. Het geeft ons ook Tomb Raider-vibes. Een opvallende, maar ongelofelijk spannende en vooral levensgevaarlijke scène met een vliegtuig is het duidelijke hoogtepunt van de nieuwe trailer. Wij houden onze adem vast, maar vragen ons vooral af hoe Nathan hier levend uit gaat komen.

Uncharted draait vanaf 9 februari 2022 in de bioscoop.

Bekijk hier de exclusieve bloedstollende trailer voor Uncharted:

Meer
Lees meer...