‘You’ krijgt vierde seizoen op Netflix

Het derde seizoen van de Netflixreeks You verschijnt pas vrijdag online. Maar de streamingdienst heeft nu al bevestigd dat er ook een vierde seizoen zal volgen van de populaire serie over de stalker Joe Goldberg (Penn Badgley).

Het verhaal van Joe Goldberg in You is nog lang niet uitverteld. Voorlopig telt de Netflixreeks twee seizoenen, maar vanaf komende vrijdag, 15 oktober 2021, zullen dat er drie zijn. En daarna zal er ook alvast een vierde seizoen volgen.

Vierde seizoen

Twee dagen voor de release van het derde seizoen van You heeft Netflix aangekondigd dat de reeks ook nog een vierde seizoen krijgt. Netflix maakt het nieuws bekend in een video die vooral zegt hoeveel Joe overheeft “for you“. Op het einde van de aankondiging blijkt dat een woordspeling te zijn om het vierde seizoen aan te kondigen: 4 You.

De reeks is gebaseerd op de gelijknamige roman van Caroline Kepnes en wordt gemaakt door Greg Berlanti en Sera Gamble. Die laatste is ook de showrunner van de reeks. Zij laat weten dat ze blij is dat ze nog een seizoen krijgt om het verhaal van Joe te vertellen. “Toen we Carolines roman lazen, waren Greg en ik meteen obsessed met Joe Goldberg en zijn verstoorde blik op de wereld. Het is geweldig om te zien hoe Penn Badgley hem creepy, maar meeslepend tot leven wekt. We zijn enorm dankbaar dat Netflix You zoveel steun heeft getoond en dat mensen over de hele wereld genieten van hoe Joe het compleet fout aanpakte in de afgelopen seizoenen. Het hele You-team is dan ook enthousiast om nieuwe, donkere facetten van de liefde te ontdekken in seizoen 4.”

Bekijk hier de aankondiging van het vierde seizoen van You:

Seizoen drie

Het derde seizoen van You zal vrijdag op Netflix te vinden zijn en belooft opnieuw anders te worden dan de vorige seizoenen. Zo worden Joe en Love dit seizoen de ouders van een zoontje Henry en verhuizen ze naar een rustigere buurt. Al zal die buurt na de komst van het moordlustige koppel wellicht niet lang rustig blijven.

In de trailer voor dat derde seizoen kregen we zo al te zien dat Joe z’n zinnen zet op de nieuwe buurvrouw Natalie (Michaela McManus). We zien heel wat beelden van Joe en z’n vaste stalker-petje maar later zien we ook hoe hij een lijk inpakt en in de auto gooit. Op het einde van de trailer is te zien hoe Joe samen met Love het lijk begraaft terwijl baby Henry enkele meter verder zit en zich van geen kwaad bewust lijkt te zijn.

Bekijk hier de trailer voor het derde seizoen van You:

De lijst met onze 50 favoriete series op Netflix vind je hier.

Meer
Lees meer...