Left Right
scrollTop top

‘You’ seizoen 3 krijgt officiële trailer


You Netflix seizoen 3 trailer
© Netflix

Het derde seizoen van You komt eraan. In dat seizoen zullen we een nieuwe Joe te zien krijgen, een familieman. Hij trouwt met Love en samen krijgen ze een zoontje. Maar kunnen ze hun verleden wel echt van zich afschudden? In de officiële trailer krijgen we daar een eerste blik op.

Binnen minder dan een maand is de Netflixreeks You terug voor het derde seizoen. En voor dat seizoen heeft Netflix nu de officiële trailer gedeeld.

You

In de trailer is te zien hoe Joe (Penn Badgley) een nieuw leven start samen met Love (Victoria Pedretti). Zij bevalt van een zoontje (waarvan we al wisten dat hij de naam Henry krijgt) en het jonge gezin verhuist naar de suburbs. Alles lijkt rustig te gaan, maar in het tweede deel van de trailer verandert de sfeer opnieuw.

Joe hervalt in z’n oude stalk-gewoonte en lijkt hij nu z’n zinnen gezet te hebben op zijn nieuwe buurvrouw Natalie. We zien heel wat beelden van Joe en z’n vaste stalker-petje maar later zien we ook hoe hij een lijk inpakt en in de auto gooit. Op het einde van de trailer is te zien hoe Joe samen met Love het lijk begraaft terwijl baby Henry enkele meter verder zit en zich van geen kwaad bewust lijkt te zijn. Het belooft alvast opnieuw een spannend seizoen te worden.

Bekijk hier de trailer voor het derde seizoen van You:

De tijd vullen tot 15 oktober? Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…