Left Right
scrollTop top

‘You’ seizoen 3 krijgt startdatum


You Netflix
© Netflix

Goed nieuws voor de fans van de Netflixreeks You. Het derde deel komt er namelijk binnenkort aan. Met een video, waarin we ook de naam van de baby van Joe en Love te weten komen, krijgen we eindelijk de startdatum voor het langverwachte derde seizoen van You.

Gisteren begon Netflix de eerste teasers te delen voor het derde seizoen van You. En nu komen we ook te weten waarom. Het derde seizoen heeft eindelijk een releasedatum gekregen.

Vrijdag 15 oktober 2021

Het derde seizoen van You zal op vrijdag 15 oktober 2021 verschijnen op Netflix. De streamingdienst maakte dat nieuws bekend met een video waarop te zien is hoe Joe (Penn Badgley) een taart aan het bakken is. Ondertussen horen we hem vertellen over de naam die hij en Love moesten kiezen voor hun toekomstige zoontje.

Joe en Love (Victoria Pedretti) zochten voor een naam die sterk is, maar niet intimiderend. Klassiek, maar niet basic. “Literair uiteraard, want je zal opgroeien in een huis vol boeken.” En zo kozen ze voor de naam Henry. “Ik hoop dat je doet wat ik zeg, en niet wat ik doe”, horen we Joe z’n zoon alvast toespreken. Hij wil dan ook een man worden die z’n zoon “met trots z’n vader noemt”. Of dat hem ook echt zal lukken, valt natuurlijk nog af te wachten.

Bekijk hier aankondiging van de startdatum (en babynaam) van You:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…