Left Right
scrollTop top

Netflix dropt eerste teasers voor ‘You’ seizoen 3


You Netflix
© Victoria Pedretti (Love) en Penn Badgley (Joe) in ‘You’ – Bron: Netflix

We zouden wel eens snel nieuws kunnen krijgen over het derde seizoen van de Netflixreeks You. Op Twitter is het officiële account van de reeks namelijk de eerste mysterieuze teasers aan het droppen voor dat seizoen.

Het derde seizoen van You komt eraan en later vandaag krijgen we waarschijnlijk meer informatie over dat seizoen. Het Twitteraccount van de Netflixreeks deelde sinds gisteren namelijk al verschillende teasers over de reeks.

You seizoen 3

Kort nadat het tweede seizoen van You verscheen eind 2019 maakte Netflix bekend dat er ook een derde seizoen zou volgen van de reeks. Daarin zouden Penn Badgley en Victoria Pedretti al sowieso terugkeren voor hun rollen als Joe Goldberg en Love Quinn.

Op 24 april 2021 liet het Twitteraccount van You al weten dat de opnames voor het derde seizoen erop zaten. De kans is dus groot dat het grote nieuws dat we gaan krijgen over de reeks de releasedatum voor het derde seizoen wordt.

Teasers

Gisteren, op zondag 29 augustus, deelde het profiel voor de eerste keer in vier maanden een nieuwe tweet. Het ging om een aankondiging dat de Quinn-Goldbergs vandaag om 14.30 Belgische tijd de naam van hun aankomende baby zullen aankondigen.

Later volgden ook nog verschillende korte clips waarin te zien is hoe Joe aan het koken is. In de eerste is te zien hoe hij zijn keukenshort aantrekt. Bij die video krijgen we de boodschappen: “We’ve got a bun in the oven” en “Bereid jezelf voor”:

In de tweede clip breekt hij een ei. Hier krijgen we de boodschappen: “Zet je alarm” en “Er is iets aan het koken”:

In het derde en voorlopig laatste fragment is te zien hoe hij een mes afveegt met daaraan een rode vloeistof waarvan we hopen dat het confituur is. De boodschappen bij deze clip: “Kom hongerig morgen” en “Klaar om te serveren”:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…