Left Right
scrollTop top

Netflix-serie ‘You’ maakt twee nieuwe castleden bekend voor derde seizoen


Travis Van Winkle Shalita Grant You
© Travis Van Winkle en Shalita Grant – Bron: Isopix

Travis Van Winkle en Shalita Grant vervoegen de cast van de Netflix-reeks You voor het derde seizoen. Wanneer dat seizoen te zien zal zijn, is nog niet geweten.

De psychologische thrillerreeks You wist al snel heel wat trouwe fans voor zich te winnen toen het eerste seizoen eind 2018 op Netflix verscheen. Ook het tweede seizoen – eind 2019 – kreeg veel goede reacties. Niemand schrok dan ook toen hoofdrolspeler Penn Badgley kort na die release verklapte dat de reeks een derde seizoen krijgt.

Travis Van Winkle en Shalita Grant

Veel was er nog niet bekendgemaakt over dat nieuwe seizoen. Maar daar is nu verandering ingekomen. De streamingdienst Netflix maakte op Twitter namelijk bekend dat Travis Van Winkle en Shalita Grant aan de cast toegevoegd zijn voor seizoen drie van You.

Shalita Grant (Santa Clarita Diet, NCIS: New Orleans) zal Sherry spelen. Dat is een zogenaamde Mom-fluencer die aanvankelijk heel down to earth lijkt. Maar eigenlijk is ze een gemene vrouw die enkel doet alsof ze Love in haar vriendenkring verwelkomt.

Travis Van Winkle (The Last Ship, Instinct) speelt Cary, een rijke, charismatische zelfbenoemde Master of Self-Optimization. Hij heeft zijn eigen supplementenbedrijf en nodigt Joe (Penn Badgley) al snel uit in zijn dichte vriendenkring.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…