Productie ‘YOU’ seizoen 3 gestart: Netflix deelt eerste setfoto

In het derde seizoen van YOU kruipt acteur Penn Badgley opnieuw in de huid van stalker en moordenaar Joe Goldberg. Hij maakte het nieuws over de komst van dat derde seizoen per ongeluk zelf bekend tijdens een interview. De voorbije weken heeft Netflix nog een tipje van de sluier gelost, en nu heeft de streamingdienst laten weten dat de opnames van het derde YOU-seizoen begonnen zijn.

Penn Badgley heeft doorheen de jaren bewezen dat hij veel meer is dan enkel “die uit Gossip Girl“. Daarin speelde hij de sullige, maar eigenlijk helmaal niet vriendelijke Dan Humphrey, die uiteindelijk zelfs de enige echte Gossip Girl bleek te zijn.

Stalker

Dat stalkerige kantje heeft hij blijkbaar meegenomen in de andere rollen die hij koos. Sinds 2018 is Penn Badgley namelijk te zien als Joe Goldberg/Will Bettelheim in YOU. Joe is een obsessieve stalker, en vermoordt iedereen die in de weg staat van de relatie die hij wil.

Het eerste seizoen van de reeks speelt zich af in New York. Daar leert boekenhandelaar Joe de mooie Guinevere Beck kennen. Hij zet z’n zinnen op het meisje en laat het lijken alsof ze elkaar telkens ‘per toeval’ tegenkomen.

In het tweede YOU-seizoen gaat Joe als Will Bettelheim door het leven. Hij heeft een appartementje gevonden in Los Angeles, en ontmoet ’toevallig’ Love Quinn. En ook nu laat hij niemand in de weg staan van hun relatie.

Productie seizoen 3

Dat hij ook in het derde seizoen van YOU te zien zou zijn, bevestigde Penn Badgley al eind vorig jaar. En da’s nu nog eens héél officieel gemaakt. Netflix tweette namelijk dat het derde seizoen in productie is, en daar verscheen een foto bij van de acteur, inclusief (on)gepast masker.

Als alles volgens schema verloopt, kunnen de opnames van het derde seizoen van YOU in april volgend jaar afgerond worden. Dat zou dan eind volgend jaar op Netflix verschijnen.

De tijd doden tot dan? Check onze lijst van de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...