Left Right
scrollTop top

‘Gossip Girl’-blunder gaat viraal op TikTok


Gossip Girl
© Gossip Girl

Het laatste seizoen van Gossip Girl is nu al enkele jaren geleden uitgezonden. Maar dat betekent niet dat de reeks geen geheimen meer heeft voor trouwe kijkers. Dat blijkt uit een filmpje op TikTok dat momenteel viraal gaat. In het filmpje is een hilarisch foutje te zien uit Gossip Girl waarvan we ons afvragen hoe niemand het eerder kan hebben gezien.

Er zijn weinig reeksen die je op geen enkel foutje kan betrappen. Dus ook in de nu al legendarische reeks Gossip Girl zat een foutje. En dat is nu aan het licht gekomen in een video op TikTok.

Joggingbroek

In het fragment is Serena (Blake Lively) te zien op restaurant met Dan (Penn Badgley). De immer stijlvolle Serena heeft voor de gelegenheid een strakke roze jurk aangetrokken en ziet er dus piekfijn uit. Al was dat blijkbaar niet tijdens de volledige opnames van de scène het geval.

De aandachtige TikTokker @skyehanamaikai spotte namelijk iets bizar. Wanneer Serena rechtstaat, draagt ze enkel haar roze jurk. Maar wanneer ze later langs voor gefilmd wordt, heeft ze plots een joggingbroek aan onder haar elegante jurk.

@skyehanamaikai

season 6 episode 4 ?

♬ original sound – skyehanamaikai

Viraal

Serena joggingbroek Gossip Girl TikTok
TikTok

Het filmpje werd al snel opgepikt op TikTok en ging er viraal. Zo werd de video al meer dan 7 miljoen keer bekeken en gaven ook al meer dan een miljoen mensen het een like. Al kan dat natuurlijk ook te maken hebben met het feit dat overal ter wereld mensen nu thuis moeten blijven en dus extra veel tijd hebben om door TikTok te scrollen.

Uit de reacties op TikTok blijkt ook dat niemand, zelfs niet zij die de reeks meermaals herbekeken, het foutje hadden opgemerkt. Maar zo blijkt, zelfs voor een geboren fashionista als Serena van der Woodsen is het soms comfort over stijl. En dat kunnen we alleen maar toejuichen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.576.990
 • Aantal
  doden
  1.188.787
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  412.314
 • Aantal
  doden
  11.452