‘Gossip Girl’: de 15 beste momenten uit de Upper East side serie 

‘Gossip Girl’, wij plaatsten de vijftien beste momenten van de eliteserie over Dan, Nate, Chuck Serena, Blair en Jenny op een rijtje. De serie ‘Gossip Girl’ stopte al in 2012, maar toch kunnen de prachtige kleding, knappe mannen en de sfeervolle scènes in New York ons nog steeds bekoren. Kijk hier naar alle schandalen en intriges van de elite van de Upper East Side, New York. Enjoy!

1. Chuck en Blairs trouw

Wat past er nu meer bij Chuck Bass en Queen B dan trouwen in Central park en opgepakt worden door de politie? En dan spreken we nog niet eens over Blair Waldorfs trouwkleed. De Gossip Girl actrice droeg als trouwkleed een ijsblauw gedetailleerd glitterkleed van Ellie Saab. Hoewel Chucks outfit te wensen overliet kunnen we wel duidelijk stellen dat het witte kostuum typisch iets voor Chuck Bass is. Ons hart smelt dan ook wanneer er uit Chuck Bass zijn mond “drie woorden, acht letters” komt, als antwoord dat hij met Blair wil trouwen.

2. Jenny als drugdealer

Dat little J een badass chick is, weten we allemaal, maar dit werd nog meer duidelijk tijdens haar relatie met Damian Dalgard. Samen met de zoon van de Belgische ambassadeur start de Gossip Girl actrice een drugsimperium in Manhattan. Maar doet ze dit om aandacht te krijgen van haar ouders, een centje bij te verdienen of heeft ze andere redenen? Want zeg nu zelf, wat is er nu sexyer als zestienjarig meisje, dan een ongelofelijk knappe badboy?

3. Rugby bij de Vanderbilts

In de serie Gossip Girl weten ze wel wat rugby spelen is. In hun preppy kledij gaat het er nogal ruw aan toe, met op de achtergrond het reusachtige landhuis van opa Vanderbilt, de grootvader van Nate en Tripp. Vanessa, de toenmalige vriendin van Nate ontmoet Maureen en zij leert haar het wereldje van de Vanderbilts kennen.

Hier nog een scène in het landhuis van de grootvader, dat bewijst dat vriendschap met een ex écht mogelijk is, of toch in de films.

4. De altijd zo gezellige Thanksgiving diners

Als je kijkt naar de Thanksgiving diners in Gossip Girl dan lijken de Kerstfeesten bij jou thuis een eitje. Thanksgiving in Gossip Girl is altijd met extra drama, maar het diner dat Rufus Humphrey organiseerde bij Lilly thuis, was de kers op de taart. Cece is haar gebruikelijke sassy zelf en zorgt voor ruzie tussen Lilly en Rufus. Blair vertelt jenny dat Erik achter de sabotage van haar debutantenbal zat, Vanessa is geïrriteerd op haar moeder en Dan probeert te verbergen dat hij gevoelens heeft voor Vanessa. Ondertussen beschuldigd Blair haar moeder ervan zwanger te zijn en worden Tripp en Serena betrapt door Maureen. Kortom drama in overload in deze aflevering. En laat dat nu net zijn waarom we zo fan zijn van Gossip Girl.

5. Blair en Serena luchten hun hart bij elkaar

Door al het drama heen merk je, dat alles niet uitmaakt als je je beste vriendin maar aan je zijde hebt. Blair lucht haar hart bij Serena in het eerste seizoen van Gossip Girl en het is moeilijk om het droog te houden bij deze eerlijke hartverscheurende scène.

6. Dans Trio

Dan werd tijdens zijn schoolperiode door Gossip Girl (die hij uiteindelijk zelf bleek te zijn) op St.Jude’s Lonley boy genoemd, maar vanaf hij op NYU zit, de Universiteit van New York, verandert dit helemaal. Dat kan je in deze scène zeker merken. Hilary Duff speelt Olivia de vriendin van Dan. Olivia is een filmster die een normaal leventje wil leiden als universiteitsstudente en ze geraakt al snel bevriend met Vanessa, Serena en Dan. Spijtig genoeg kan ze haar studies niet verder zetten, want ze vertrekt terug naar Los Angeles voor een film. Vanessa en Dan slepen haar doorheen heel New York voor het ultieme universiteitsavontuur. Nummer vijftien op de lijst zal hun relaties voor altijd veranderen, kijk zelf maar:

7. Chuck en Blairs limousinescène

Weet je nog de tijd dat Chuck Bass indruk wilde maken op zijn vader als zakenman en een burlesqueclub kocht? Ja ja, we hebben het inderdaad over deze scène, de ontmaagding van Blair in een limousine met Chuck. Vanaf dit moment werden de fans van Gossip Girl helemaal wild en was de romance tussen Chuck en Blair voor de eerste keer realiteit. Met de soundtrack van Sum 41 op de achtergrond blijft het toch een van onze favoriete momenten uit Gossip Girl.

8. Blair Waldorfs Breakfast at Tiffany’s droom

Vooral in de Gossip Girl boeken van schrijfster Cecily von Ziegesar wordt er de hele tijd gerefereerd naar Audrey Hepburn. Maar de serie ging nog iets verder en creëerde een scène exact zoals Breakfast at Tiffany’s maar dan met Blair Waldorf in de hoofdrol.

9. Nate en Serena op The White Party

Tijdens de iconische White Party, uit het tweede seizoen kan je verschillende leuke scènes halen, toch blijft dit een van onze favoriete. Tijdens de zomer in de Hamptons heeft Nate stiekem een relatie met de oudere getrouwde Catherine Beaton. Ze maakt het abrupt uit met hem als haar man vervroegd terugkomt van zakenreis. Gelukkig is Serena er om haar jaloers te maken. Maar net dan komt Dan zijn opwachting maken om het terug goed te maken met de blonde Gossip Girl actrice, Serena.

10. Dan en Serenas eerste keer

Iedereen wilt wel dat zijn Kerstmis zo romantisch is als die van Dan en Serena. Dan en Serena zijn elkaars eerste liefde en ook elkaars grote liefde wat wel duidelijk blijkt tijdens seizoen zes, het laatste seizoen van de serie Gossip Girl. Dan geeft aan Serena zijn originele kortverhaal, dat in de New Yorker verscheen cadeau en vertelt dat het gebaseerd is op haar.

11. Blair en Serenas hockey gevecht

De vijftien beste momenten van Gossip Girl, kon niet zonder een ruziescène tussen Blair en Serena. Deze iconische scène heeft wel heel veel kostschoolvibes. De frenemies maken ruzie over Dan en Nate, wat een verrassing. Het acteermoment van Blair op het einde tegen de trainer, maakt het helemaal af.

12. Nate komt op voor zijn familie, tegen zijn eigen vader ‘The Captain’

Nathaniël Archibald is zeker geen mooi gezichtje zonder inhoud. Hier laat hij zich weeral eens van zijn moedige kant zien terwijl hij opkomt voor zijn moeder. Zijn vader, die fraude heeft gepleegd, wil vluchten naar de Caraïben en daar een nieuw leven opstartten. Terwijl Nate nochtans de hele tijd voor zijn vader, die in Gossip Girl ‘The Captain’ wordt genoemd.

13. Een glimp van de jonge Lilly Van der Woodsen en Serena wordt gearresteerd

Blijkbaar was Lilly net zo een bad girl als haar dochter, Serena. In het tweede seizoen van Gossip Girl zien we enkele flashbacks van Lillys jeugd als meisje in The Valley. Ondertussen laat Lilly Serena arresteren voor het zogezegd stelen van een armband omdat Serena bezig was een fraudezaak op te lossen van haar ex-vriend Gabriel. Lilly wilde dit zelf oplossen en liet haar daarom maar arresteren. Ironisch genoeg is CeCe hier de reddende engel, terwijl ze zelf nog Lilly haar dochter, heeft laten arresteren.

14: Serena steelt een paard tijdens een polo match en Carter helpt haar met de zoektocht naar haar vader

Wie had er ooit gedacht dat de badboy Carter Baizen een zachte, zorgzame kant had? Dat zien we in het derde seizoen van Gossip Girl en we zijn helemaal fan van deze romance. Serena doet alles om aandacht te krijgen van de pers en een paard stelen op een polomatch hoort daar natuurlijk bij. Maar van de enige persoon van wie ze aandacht wilt krijgen, krijgt ze er geen, namelijk van haar vader, William Van der Woodsen. Uiteindelijk weten we dat het komt omdat Lilly Bass, haar moeder, op dat moment bij haar vader is.

Serena Van der Woodsen vertelt haar grootste geheim

Om af te sluiten: het grootste schandaal uit de Gossip Girl serie. Vrienden steunen elkaar echt in alles en dat blijkt in deze scène zeker duidelijk. Serena vertelt haar grootste geheim aan Blair en het is niet mals. Kijk zelf maar:

We weten het, er zijn nog altijd zoveel momenten in Gossip Girl die geweldig zijn, maar niet alles kon erin. Hier postten we nog even de trailer van het eerste seizoen van Gossip Girl, zodat je weer helemaal in de mood bent om de serie Gossip Girl opnieuw te bekijken.

Kijk hier naar de trailer van Gossip Girl seizoen een:


Meer
Lees meer...