Netflix lost trailer van Duitse komische kerstserie ‘Over Christmas’

Netfix brengt je dit jaar extra vroeg in de kerstsfeer met heel wat series en films rond Kerstmis. Een daarvan is de grappige Duitse reeks Over Christmas en die heeft nu een eerste trailer.

Omdat we met zijn allen wereldwijd steeds meer opnieuw in lockdown gaan, kan iedereen wel iets gebruiken om zich op te vrolijken. Velen willen daarbij de gezellige kerstsfeer extra vroeg in huis halen om het gruwelijke 2020 toch net iets vrolijker af te sluiten.

Dat is ook Netflix niet ontgaan, want de streamingdienst komt dit jaar met extra veel content rond Kerstmis. Zo staan er heel wat nieuwe series en films gepland die de komende tijd op ons los worden gelaten, denk maar aan de kerstfilm Holidate.

Familiefeest

Een andere reeks om naar uit te kijken is Over Christmas. Deze Duitse Netflix Original gaat over Bastian (Luke Mockridge), die een moeilijke periode doormaakt. Zijn muziekcarrière zit in de slop en zijn vriendin heeft hem verlaten.

Als hij om zijn gedachten te verzetten naar zijn ouders gaat voor Kerstmis ontdekt Bastian dat zijn broer nu samen is met zijn ex. Dat alles is nog maar het begin van alle drama die bij het familiefeest komt kijken. Maar gelukkig voor Bastian lijkt alles rond Kerstmis toch nog goed te komen.

Bekijk Over Christmas vanaf 27 november op Netflix

Meer
Lees meer...