Eerste kerstfilm ‘Holidate’ staat nu op Netflix

Netflix heeft het kerstseizoen bij deze afgetrapt. Sinds vandaag is namelijk de eerste nieuwe kerstfilm te vinden op de streamingdienst. Het gaat om Holidate, een romantisch film met Emma Roberts in de hoofdrol.

Zelfs in een jaar vol verrassingen zijn er nog steeds zekerheden in het leven. Zo zijn er ook dit jaar weer de melige kerstfilms, waar we stiekem allemaal van houden. De eerste van de vele kerstfilms is Holidate, een kerstfilm over mensen die eigenlijk niet van Kerstmis houden.

Holidate

Zoals de titel al doet vermoeden, gaat Holidate over dates tijdens de feestdagen. Want geen enkel moment is zo confronterend voor singles als familiefeesten en tantes die zich afvragen “wanneer jij eindelijk eens iemand zal meenemen”. Een van die singles is Sloane (Emma Roberts). Zij is de enige single in haar familie en de kerstdagen komen eraan. Daardoor wordt haar mama extra pushy om haar nog snel aan een lief te helpen. Maar op een dag ontdekt Sloane het concept “holidate” een date, maar enkel voor de kerstdagen. Iemand die je kan meenemen naar je familiefeest, maar waar je nadien weer meteen vanaf bent.

Sloane vindt zo’n holidate in Jackson (Luke Bracey), die de feestdagen even hard haat als haar. De twee sluiten een pact dat ze elkaars holidate zijn. Puur platonisch, geen gevoelens en gewoon elkaar uit de nood helpen en de feestdagen wat draaglijker maken. Ze zijn zo elkaars date op Kerstmis, Nieuwjaar, Pasen … en hebben zo eindelijk een goede tijd op de familiefeesten. Maar dat verandert wanneer er dan toch gevoelens in het spel komen.

Bekijk hier de trailer voor Holidate:

Meer
Lees meer...