Acteur Penn Badgley is voor de eerste keer vader geworden

Acteur Penn Badgley, bekend van zijn rollen in Gossip Girl en You, is voor de eerste keer vader geworden. Zijn vrouw Domino Kirke beviel ondertussen al meer dan een maand geleden van hun eerste kindje samen. Domino heeft al een zoontje van elf jaar oud.

In zijn rollen als Dan in Gossip Girl en Joe in You had je misschien geen vaderfiguur gezien, maar in het echte leven is acteur Penn Badgley nu voor de eerste keer vader geworden. Hij was ook al enkele jaren pluspapa van de zoon van zijn vrouw Domino Kirke.

Augustus

https://www.instagram.com/p/CFX6apxFFeR/

Penn en zijn vrouw Domino konden de geboorte van hun kindje opvallend lang geheim houden. Het is Domino zelf die nu met het nieuws naar buiten komt met een opvallende post op Instagram. Ze deelde daar een foto van het kunstwerk dat gemaakt werd van haar placenta met de caption: “Zijn hartvormige huis”. Bij de foto deelde ze ook nog de hashtags #40dayspostpartum en #placentaart. Daaruit kunnen we dus afleiden dat de baby al 40 dagen geleden geboren is, wat dus ongeveer 11 augustus moet zijn geweest.

Op haar story deelde Domino, die naast zangeres ook aan de slag is als doula, ook nog de eerste foto van de baby. Op die foto is zij zelf te zien, samen met haar hond en de pasgeboren baby terwijl ze een dutje doen. Voorlopig zijn de naam en het geslacht van de baby nog niet bekend.

Penn Badgley en Domino Kirke

Penn Badgley en Domino Kirke leerden elkaar kennen in 2014 en trouwden in april 2017. Eerder dit jaar maakte Domino bekend dat ze zwanger was van haar eerste kindje met Penn Badgley.

Domino heeft nog twee jongere zussen Jemima en Lola. Jemima kan je kennen als actrice uit onder andere Girls (Jessa Johansson) en Maniac (Adelaide). Lola is ook actrice en was onder andere te zien in Gone Girl en The Leftovers.

Met deze foto maakte Domino in februari haar zwangerschap bekend:

https://www.instagram.com/p/B8Y8ZaMFp-7/

Meer
Lees meer...