‘My Policeman’, met Harry Styles en Emma Corrin in de hoofdrol, krijgt eerste teaser trailer

Amazon Prime Video heeft een teaser trailer gelost van de LGBTQ+-film My Policeman. Daarin zien we de eerste beelden van driehoeksverhouding tussen de jonge Tom (Harry Styles), Marion (Emma Corrin) en Patrick (David Hazlewood).

Het verhaal van My Policeman begint in de jaren 50. Het volgt de politieagent Tom Burgess, gespeeld door Harry Styles (Dunkirk), die trouwt met de leerkracht Marion Taylor, gespeeld door Emma Corrin (The Crown). Zijn grote liefde is echter museumcurator Patrick Hazlewood, gespeeld door David Dawson (The Last Kingdom). Tom en Patrick beginnen dan ook een geheime affaire. Die verboden liefde dreigt echter het leven van de drie jonge mensen te verwoesten.

Tijdssprong

Later in My Policeman komen we het trio Tom, Marion en Patrick opnieuw tegen in de jaren 90. De drie hoofdrollen worden in dit deel van de film respectievelijk gespeeld door Linus Roache (Batman Begins), Gina McKee (Notting Hill) en Rupert Everett (My Best Friend’s Wedding). Veertig jaar na hun eerste ontmoetingen worden zowel Tom, Marion als Patrick nog steeds verscheurd door verlangens en spijt, maar krijgen ze een laatste kans om alles goed te maken. Uit dit tweede deel van de film krijgen we in deze eerste teaser trailer nog niets te zien.

Het scenario van My Policeman is van de hand van Ron Nyswaner (Philadelphia), op basis van het gelijknamige boek van Bethan Roberts. Regisseur van dienst is de Britse theaterlegende Michael Grandage, die hiermee nog maar aan zijn tweede film toe is.

Bekijk hier de teaser trailer van My Policeman:

My Policeman is vanaf 4 november 2022 te zien via Amazon Prime Video.

Meer
Lees meer...