Netflix lost beelden ‘The Crown’ seizoen 4: verloving van Charles en Diana

Erg lang hoeven we niet meer te wachten op het vierde seizoen van The Crown. Komende zondag verschijnen de nieuwe afleveringen namelijk al op Netflix. En dus is het logisch dat de streamingdienst daar steeds meer informatie over naar buiten brengt. Deze keer gaat het om foto’s waarop we zien hoe prins Charles (Josh O’Connor) en Diana Spencer (Emma Corrin) hun verloving bekendmaken.

Nog vier keer moeten we slapen voor het gloednieuwe seizoen van The Crown op ons wordt losgelaten. En in die nieuwe afleveringen worden twee heel belangrijke nieuwe vrouwen geïntroduceerd. Het gaat om Margaret Thatcher, de eerste vrouwelijke premier van het Verenigd Koninkrijk, en de toekomstige prinses Diana.

Moeilijke relaties

Het vierde seizoen van The Crown focust op twee belangrijke relaties. Die tussen Koningin Elizabeth II en Margaret Thatcher en die tussen prins Charles en z’n toekomstige vrouw Diana Spencer. Toeval of niet, beide relaties verliepen niet al te vlot.

Actrice Olivia Colman speelt opnieuw de koningin. Ze wordt bijgestaan door Gillian Anderson als eerste minister Margaret Thatcher. Prins Charles wordt opnieuw vertolkt door Josh O’Connor, terwijl Emma Corrin voor het eerst in de huid van Diana kruipt.

In een trailer van het nieuwe seizoen van The Crown kregen we al een eerste blik op die moeilijke relaties:

Verloving

Om de komende dagen van wachten nog wat draaglijker te maken, heeft Netflix nu vier nieuwe foto’s op de wereld losgelaten. In die beelden zien we het moment waarop Charles en Diana hun verloving bekendmaken. En dat moment lijkt wel héél hard op het echte.

De gelijkenis is treffend. Dat merkte ook een fan op, die de twee momenten naast elkaar heeft gezet.

The Crown seizoen vier verschijnt komende zondag, 15 november, op Netflix. De tijd doden tot dan? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...