‘Harry Styles heeft deal voor minstens vijf Marvelfilms gesloten’

Harry Styles zou een deal getekend hebben voor vijf Marvelfilm. De Britse zanger was al heel kort te zien in de after credit scene van de film The Eternals als Eros, de broer van Thanos. En het zal dus niet bij die ene keer blijven. Bronnen van The Sun weten namelijk dat Styles een deal voor minstens vijf Marvelfilms heeft getekend.

Goed nieuws voor fans van Harry Styles want de zanger zal waarschijnlijk nog verschillende keren terugkeren in films van Marvel. Volgens bronnen van The Sun zou Harry Styles een contract voor minstens vijf nieuwe Marvelfilms getekend hebben.

100 miljoen dollar

De Marvelfilm The Eternals had een bijzondere verrassing in de after credit scène. Niemand minder dan zanger Harry Styles was daar plots te zien als Eros, de broer van Thanos. Eros, ook Starfox genaamd, is een bekend personage binnen het MCU, dus vroeg iedereen zich meteen af of we in de toekomst meer zouden zien van Styles in de rol.

Eerder deze week liet Marvel-topman Kevin Feige in een interview met MTV News al weten dat Eros zal terugkeren. “We hebben Ghost Rider, Blade, de bovennatuurlijke zaken met Doctor Strange, het street-level met Spider-Man en Daredevil, het kosmische, waarin Eros en Pip ook zullen terugkeren, enzovoort.” En nu volgt het nieuws dat Harry Styles een deal voor minstens vijf films getekend zou hebben met Marvel, waaronder mogelijk een hele film over zijn personage. Dit werd bevestigd aan de redactie van The Sun door insiders van Marvel. Volgens diezelfde bronnen zou de deal Harry Styles meer dan 100 miljoen dollar kunnen opleveren.

Het nieuws werd voorlopig nog niet bevestigd door Marvel of Harry Styles.

Meer
Lees meer...